Transavia

Goedkoop vliegen naar de sneeuw!

Zomerprogramma transavia.com biedt vier nieuwe bestemmingen

transavia.com start op 20 december om 08.00 uur met de verkoop van tickets voor vier nieuwe bestemmingen in de zomer van 2006. Vanaf 26 maart wordt zes keer per week vanaf Amsterdam Schiphol gevlogen naar Glasgow (Prestwick), vijf keer per week van Rotterdam Airport naar Toulon. Vanaf 27 maart wordt vijf keer per week vanaf Schiphol naar Valencia gevlogen en vanaf 13 april starten viermaal per week vluchten vanaf Schiphol naar Pau Pyreneeën.
Glasgow is zowel voor de zakenreiziger als voor de toerist een aantrekkelijke bestemming. Het is een bruisende stad met veel historie, cultuur en bezienswaardigheden. Glasgow is tevens de toegang tot het boeiende Schotse achterland met prachtige natuur en veel recreatiemogelijkheden. transavia.com- passagiers reizen gratis vanaf het treinstation op de luchthaven door heel Schotland. Amsterdam is overigens vanuit deze regio een zeer gewilde bestemming. Prijzen vanaf EUR 19,99 voor een enkele reis.

Aantrekkingskracht van Valencia is natuurlijk de stad zelf én de gunstige ligging van Valencia ten opzichte van een groot deel van de Costa Blanca. Dit laatste is goed nieuws voor de vele tweede huisbezitters in de regio, die tot nu waren aangewezen op Alicante. Het frequente schema biedt ook mogelijkheden voor zakelijk verkeer van en naar Valencia, de 3e stad van Spanje. Valencia is boekbaar vanaf EUR 39,99 voor een enkele reis.

De stad Pau in de Franse Pyreneeën is zowel in de zomer als in de winter een zeer aantrekkelijke bestemming. Strand en bergen liggen binnen handbereik en de omgeving is geliefd bij kenners van eten en drinken. De nieuwe bestemming is ook aantrekkelijk voor de vele bezitters van een tweede huis in de wijde omgeving, ook omdat andere luchthavens op grote afstand liggen. Een enkele reis Pau is er al vanaf EUR 29,99.

Toulon is als centraal punt voor het toerisme aan de Côte d'Azur een belangrijke uitbreiding in het aanbod van transavia.com in Zuid-Frankrijk en is boekbaar vanaf EUR 29,99 voor een enkele reis. De reistijd naar St. Tropez vanaf Toulon bedraagt zo'n 30 minuten. De luchthaven Toulon Hyères biedt ook een uitstekende verbinding met de Provence, die zowel in de zomer als winter grote populariteit geniet bij vakantiegangers en tweede huisbezitters.

De vluchten van Rotterdam naar Toulon en terug vinden plaats op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag. In het hoogseizoen zal er nog een vlucht op dinsdag worden toegevoegd. Tussen Amsterdam en Glasgow Prestwick wordt dagelijks gevlogen, behalve op zaterdag. De vluchten van Amsterdam naar Pau en terug vinden plaats op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag en die van Amsterdam naar Valencia en terug zijn op maandag tot en met vrijdag.