Gemeente Zevenaar


Informatieavond nieuwbouw Reisenakker/Mercurion

plangebied reisenakker.jpg

Op dinsdagavond 20 december presenteren drie stedenbouwkundige bureaus hun plannen voor nieuwbouwproject Reisenakker/Mercurion tijdens een informatieavond in de Vida Studio's, Raadhuisplein 17. Deze bijeenkomst begint om 19.30 uur. Deze informatieavond is voor alle inwoners van de gemeente Zevenaar, u bent welkom!

De lokatie Reisenakker/Mercurion is één van de lokaties waar uitbreiding met woningbouw en bedrijventerreinen kan plaatsvinden. Dit is vastgelegd in het Ruimtelijk Beleidsplan van de gemeente Zevenaar. Het project Reisenakker/Mercurion zal bestaan uit een bedrijvenzone langs de A12 (in het verlengde van het huidige bedrijventerrein Mercurion), en een woongebied met circa 400 woningen grenzend aan de bestaande wijk Stegeslag (zie foto).

Plannen te zien in Burgerstraat gemeentehuis
Van 21 december tot 11 januari 2006 zijn de plannen te zien in de Burgerstraat' van het gemeentehuis. U kunt hiervoor terecht op maandag, dinsdag en donderdag van 8.00 tot 17.00 uur, op woensdag van 8.00 tot 19.30 uur en op vrijdag van 8.00 tot 12.30 uur.

Reageren
Vanaf 22 december tot en met 11 januari 2005 kunt u reageren op de plannen. Alleen schriftelijke reacties worden in behandeling genomen. U kunt reageren via e-mail (gemeente@zevenaar.nl) of post (Postbus 10, 6900 AA Zevenaar). Bij uw reactie graag vermelden reacties visies Reisenakker/Mercurion'.

Wat gebeurt er met de plannen?
De gemeenteraad kiest in de raadsvergadering van 22 februari 2006 het plan met de beste mogelijkheden voor een goede invulling van deze lokatie. Daaraan voorafgaand worden de plannen in de raadscommissie Ruimte van 8 februari 2006 besproken. Deze vergaderingen zijn openbaar.