Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 8 december 2005

SAVE ME AFTER WORK

- Part Two @ Jimmy Woo -

Dinsdag 20 december vanaf 18.00 uur vindt voor de 2e keer SAVE ME AFTER WORK plaats in Jimmy Woo. De opbrengst van dit feest gaat naar de uitstervende orang oetan op Sumatra.

Stichting Monkey Business, het kloppend hart achter de SAVE ME feestjes, heeft vorig jaar als eerste het after work concept geïntroduceerd. En met succes! Deze manier van uitgaan is inmiddels razend populair, vooral onder werkende jongeren.

Jimmy Woo is een van de hotste club van Amsterdam, op deze benefietavond draaien dan ook de hotste DJŽs. Onder andere Brian S, Victor Coral en Roog dragen kosteloos hun steentje bij. En Monkey Business ambassadeur Chris Zegers geeft een live optreden zijn band The Hudson 5.

Stichting Monkey Business
Stichting Monkey Business wil voorkomen dat de orang oetan op Sumatra uitsterft. Zij biedt enerzijds financiële ondersteuning aan projecten op Sumatra, anderzijds werkt zij aan de bewustwording van de ernstige situatie van de bedreigde orang oetan en het verdwijnen van het tropisch regenwoud.

Monkey Business organiseert minimaal 4 feesten per jaar op toplocaties, mede daar werft zij actief donateurs. De opbrengst van de feesten en de giften van donateurs gaan naar de orang oetan.

Details SAVE ME AFTER WORK
Datum: 20 december 2005
Tijd: 18.00 - 02.00 uur
Locatie: Jimmy Woo, Korte Leidsedwarstraat 18, Amsterdam Entree: E 15,-
Voorverkoop: Trancentral in Haarlem
Kitsch, Kung Fu en Twisted in Amsterdam

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Bas Janssens van Stichting Monkey Business: 06-47848378.

Bas Janssens
Stichting Monkey Business

www.saveme.nl

info@saveme.nl

06-47848378

---- --