Talpa Nederland


Laren, 14 december

toppers in de sneeuw 20 december van start

Dinsdag 20 december om 20.30 uur is de eerste aflevering van 'Toppers in de Sneeuw' te zien bij Talpa. In totaal worden er drie afleveringen uitgezonden van de hilarische avonturen van Gordon, Gerard Joling, René Froger en 50 van hun allergrootste fans.

In een sfeervolle omgeving in Oostenrijk beleefden de 50 gelukkigen vijf doldwaze dagen met hun idolen: sneeuwpret, muziek, spetterende après-ski en nog veel meer feest en gezelligheid. Voor Gordon, Gerard en René was dit geen vakantie. Zij hebben alles in het werk gesteld om op hun eigen onnavolgbare manier hun fans een onvergetelijke kerst te bezorgen.

Toppers in de sneeuw, drie afleveringen.
Aflevering 1 dinsdag 20 december 2005 20.30 uur
Aflevering 2 dinsdag 27 december 2005 20.30 uur
Aflevering 3 maandag 2 januari 2006 20.30 uur

Talpa TV maakt deel uit van Talpa Media Holding. De belangrijkste onderdelen daarvan zijn, tot nu toe, de Nederlandse radiodivisie en het televisiestation Talpa. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek, voor de ontwikkeling van content - onder meer voor televisie - en voor cross media-activiteiten. Talpa kent nu twee takken, waarvan Talpa Media er een is. De andere is vermogensbeheerder Talpa Capital.
---