Binnensticht 11.40 uur

Utrecht, 20-12-2005 0M Nieuwsberichten district Binnensticht

Diefstal uit woning

BILTHOVEN- Op maandagmiddag werd een inbreker overlopen. Omstreeks 18.00 uur kwam de bewoner van een woning aan de Prins Hendriklaan thuis. Hij wilde de voordeur openen maar deze werd geblokkeerd. De bewoner liep achterop en toen kwam een man voorbij rennen, vermoedelijk uit de woning. De bewoner constateerde dat er was ingebroken in de woning en dat hij de vermoedelijke daders zojuist had overlopen. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen te bellen met 0900-8844; Eemland noord.

Overval op winkel

BILTHOVEN- Op maandagavond werd een overval gepleegd op een winkel aan de Julianalaan. Omstreeks 18.15 uur kwamen 3 mannen een winkel binnen en bedreigde de twee winkelmedewerkers met een wapen. De mannen kregen geld en gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Binnensticht; 0900-8844.

Vuurwerk aangetroffen

ZEIST- Na binnengekomen informatie werd een man uit Zeist aangehouden nadat bij hem vuurwerk was aangetroffen. De politie hield de man al in de gaten omdat er informatie zou zijn dat hij illegaal vuurwerk zou hebben. Maandagavond werd hij bij zijn woning aan de Filips van Bougondielaan aangehouden. Hij had meer dan 250 kilo illegaal vuurwerk bij zich.De man werd aangehouden en is ingesloten voor verhoor.