Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Dieren - motorrijder gewond bij aanrijding

Publicatiedatum: 20-12-2005 12:35:12

Bij een aanrijding tussen een motor en een auto op de Imboslaan in Dieren is maandagmiddag een 54-jarige man gewond geraakt. Het slachtoffer, zelf afkomstig uit Dieren, reed omstreeks half drie op zijn motor over de Imboslaan. Op dat moment kwam er uit tegenovergestelde richting een auto, bestuurd door een 22-jarige man uit Ellecom. De Ellecommer reed op een gegeven moment linksaf een inrit op. Daarbij merkte hij vermoedelijk de motorrijder niet op. Beiden botsten op elkaar, waarbij de motorrijder verwondingen op liep aan zijn rug en pols. De gewonde Dierenaar is naar het ziekenhuis gebracht.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem - automobilist ramt verkeersbord en glasbak
Publicatiedatum: 20-12-2005 12:34:39

Een 39-jarige automobilist uit Nijmegen wordt ervan verdacht in Arnhem een aanrijding te hebben veroorzaakt en daarna te zijn doorgereden. De man zou op de Voetiuslaan door nog onbekende oorzaak tegen een verkeersbord zijn aangereden. Daarna botste hij tegen een glasbak. Omstanders haalden de man uit zijn wagen, maar hij zag kans om er toch weer vandoor te gaan. Door de omstanders werd daarop het kenteken van de auto genoteerd en de politie gewaarschuwd. De Nijmegenaar werd later door de politie in zijn woonplaats aangehouden en bleek onder invloed van alcohol te zijn. De man is later aan de Arnhemse politie overgedragen om over de zaak te worden verhoord. Bij het ongeval was verder niemand gewond geraakt.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem - hennepkwekerij ontmanteld

Publicatiedatum: 20-12-2005 12:34:10

De Arnhemse politie heeft maandagmiddag in een woning in de wijk Elderveld een hennepkwekerij ontmanteld. De bewoners, een 72-jarige man en een 48-jarige vrouw, werden daarbij aangehouden. Agenten hadden een anonieme tip gekregen en stuitten op de zolderverdieping op een ruimte die was ingericht als hennepkwekerij. Er werden ongeveer 200 hennepplanten aangetroffen. Ook bleek er illegaal stroom te worden afgetapt. De kwekerijapparatuur en de planten werden in beslag genomen en vernietigd. Beide verdachten zijn na verhoor weer vrijgelaten. De politie maakt proces-verbaal op.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem - TV in beslag na geluidsoverlast

Publicatiedatum: 20-12-2005 12:33:39

Met het in beslag nemen van een TV van een 56-jarige bewoner uit de wijk Over het Lange Water heeft de Arnhemse politie een eind gemaakt aan geluidsoverlast. Tegen de Arnhemmer is ook proces-verbaal opgemaakt. Buurtbewoners maakten in de nacht van maandag op dinsdag rond half één meldingen van geluidsoverlast, waarop enkele agenten de oren te luisteren legden op het adres van de Arnhemmer. De man werd vervolgens aangehouden en zijn tv in beslag genomen. De Arnhemmer was al eerder gewaarschuwd voor soortgelijke klachten.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Gelderland-Midden