Ingezonden persbericht


Persbericht

Canon zet MFP centraal bij distribueren en opslaan van documenten

Hoofddorp, 20 december 2005 - Canon Nederland introduceert eCopy ShareScan en ScanStation V3.1 voor Canon multifunctionals (MFP's). Hiermee worden documenten eenvoudig rechtstreeks vanaf de MFP gescand, gedigitaliseerd, gedistribueerd en gearchiveerd. Met eCopy is het mogelijk documenten te scannen en veilig via e-mail of fax te verzenden, direct te archiveren op de fileserver of op te slaan in een documentmanagementsysteem. Ook terugvinden van documenten is eenvoudig met de digitale indexinformatie die kan worden toegevoegd en omdat opgeslagen documenten doorzoekbaar blijven.

eCopy ShareScan is een open platform (OP) en is geschikt voor integratie met meer dan 45 applicaties, waaronder Microsoft Exchange/Outlook en Lotus Notes/Domino en diverse documentmanagementsystemen. De nieuwe eCopy ShareScan-software kan zowel op een eCopy PC, het ScanStation, worden gebruikt als in combinatie met MFP's die voorzien zijn van Canons Multifunctional Embedded Application Platform (MEAP)*.

eCopy ShareScan OP for MEAP V3.1

De bediening van eCopy ShareScan OP for MEAP vindt plaats via het beeldscherm van de multifunctional. Dit beeldscherm wordt tevens gebruikt voor het aansturen van andere functies van de MFP zoals kopiëren en faxen.

eCopy ShareScan ScanStation OP V3.1

Het ScanStation OP V3.1 voor ShareScan is een PC met touch screen- en toetsenbordbediening, bevestigd op een zwenkarm waarmee de MFP nog gemakkelijker te bedienen is. Ook via het ScanStation is het eenvoudig direct vanaf de MFP documenten op te slaan en te verzenden.

eCopy Connectoren

Uitbreiden van de mogelijkheden van eCopy ShareScan OP software is eenvoudig met behulp van eCopy Connectoren. De Connector zorgt voor een naadloze integratie tussen eCopy en diverse softwareapplicaties, zoals onder meer: Open Text Livelink, Hummingbird-DM, Domino Document Manager en Interwoven WorkSite. Veranderingen in gebruikersprofielen, toegangsbevoegdheden of in mappen in de softwareapplicatie, zijn direct zichtbaar op de MFP.

Software Development Kit

Canons Software Development Kit (SDK) voor eCopy maakt het mogelijk zelf een software 'connector' te ontwikkelen waardoor eCopy ook met bedrijfsspecifieke documentmanagementsystemen is te integreren.

Beschikbaarheid en prijs

eCopy ShareScan OP for MEAP V3.1 en eCopy ShareScan ScanStation OP V3.1 zijn per direct verkrijgbaar. De adviesverkoopprijs is respectievelijk EUR 3.136 en EUR 4.005.

*MEAP is een op JAVA gebaseerd platform dat het mogelijk maakt meerdere toepassingen te 'embedden' en te laten draaien op de MFP.

Meer informatie is te vinden op: www.canon.nl/For_Work/Solutions/solutions/document_management/e-copy

Beeldmateriaal is te downloaden via: http://www.edelmannederland.nl/cgi-bin/persnew/beeldkl_dlv.pl?KL162

Perscontact:

Marcel Surendonk Tessa Bouw

PR-manager, Canon Edelman

Tel: 023 567 02 11 Tel: 023 554 20 30

mailto:m.surendonk@canon.nl mailto:tessa.bouw@edelman.com