Politie Gelderland-Zuid

Drie gewonden bij aanrijding

Groesbeek, 20-12-2005 0M Dinsdag rond 07.05 uur vond op de Zevenheuvelenweg in Groesbeek een aanrijding plaats tussen twee bedrijfsauto's. Hierbij raakten beide bestuurders en een inzittende gewond. De hulpverleningsdiensten gingen snel ter plaatse.

Een 26-jarige Nijmegenaar reed over de Derdebaan vanuit de richting van de Postweg. Op het kruispunt met de Zevenheuvelenweg verleende de man geen voorrang aan een van rechts komende 33-jarige automobilist uit Groesbeek. Beide voertuigen kwamen hierdoor met elkaar in botsing.

De twee bestuurders en een passagier van de Groesbekenaar, een 26-jarige inwoner uit Molenhoek, raakten gewond. De Nijmegenaar is per ambulance met hoofd- en nekletsel overgebracht naar het Radboudziekenhuis. De 33-jarige man is met eveneens nek- en hoofdletsel naar het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis overgebracht. Zijn 26-jarige passagier ging naar hetzelfde ziekenhuis met verwondingen aan schouder en hoofd.

Het team Verkeersongevallenanalyse doet nader technisch onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Het wegdek is door de Provincie gereinigd.

(Auteur 08)