Politie Zeeland


---


W-7588-2005 Automobilist(e) rijdt door na aanrijding
In Middelburg is maandagavond rond 22.30 uur een automobilist(e) doorgereden na het veroorzaken van een ongeval.
Een 93-jarige man uit de gemeente Veere reed in zijn brommobiel over de Sandberglaan en wilde linksaf slaan de Seissingel in. Bij het afslaan zag hij dat een personenauto hem op zijn weghelft tegemoet kwam rijden. Om een aanrijding te voorkomen week de 93-jarige man uit en kwam tegen een verkeerspaal tot stilstand. De bestuurder kwam met de schrik vrij, zijn brommobiel raakte aan de voorzijde beschadigd. De automobilist(e), de veroorzaker van het ongeval, is doorgereden zonder zijn identiteit bekend te maken in de richting van het Seisplein. De politie is op zoek naar de identeit van de doorrijder.

O-7589-2005 Kop/staartbotsing in Goes
Op de Fruitlaan in Goes vond dinsdagmorgen rond 07.30 uur een kop/staartbotsing plaats waarbij twee personenauto's licht beschadigd raakten.
Een 47-jarige automobiliste uit de gemeente Goes kon niet meer op tijd tot stilstand komen toen de auto voor haar, bestuurd door een 46-jarige man uit de gemeente Borsele, afremde en reed achter op dit voertuig. De 47-jarige bestuurster liep een pijnlijke borst op, de 46-jarige man had nekklachten maar moesten niet naar het ziekenhuis.

O-7590-2005 Inbraak in bestelauto
In de nacht van maandag op dinsdag is er ingebroken in een bestelauto die stond geparkeerd aan het Bos in Stavenisse.
Uit de auto werd de geluidsapparatuur weggenomen.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland