PERSUITNODIGING

LET OP: tijden zijn gewijzigd!

De persconferentie begint om 16.00 uur in plaats van 15.30 uur.

Namens de Monitoring Commissie Corporate Governance Code nodigen wij u uit voor een persbijeenkomst, waarin haar jaarlijkse rapportage over de naleving van de code Tabaksblat (de Nederlandse corporate governance code) wordt gepresenteerd. Deze persbijeenkomst vindt plaats op dinsdag 20 december in Nieuwspoort te Den Haag.

Het programma:
16.00 uur : Ontvangst
16.15 uur : Samenvatting van het rapport en uiteenzetting van voornaamste bevindingen door Dhr. J.M.G. Frijns 16.35 uur : Overhandiging van het rapport aan de minister van Financiën, Dhr. Zalm 16.40 uur : Mogelijkheid tot het stellen van vragen aan de Monitoring Commissie

De Monitoring Commissie, onder voorzitterschap van prof.dr. J.M.G. Frijns, is vorig jaar december met haar werkzaamheden begonnen. Belangrijke taken zijn het bevorderen van de toepassing van de Nederlandse corporate governance code (ook wel code Tabaksblat genoemd) en het bewaken van de naleving ervan door de Nederlandse beursgenoteerde vennootschappen. In dat kader doet de Monitoring Commissie jaarlijks verslag aan de minister van Financiën en de staatssecretaris van Economische Zaken. De bevindingen van de Commissie worden tijdens presentatie van de samenvatting van het rapport bekendgemaakt.

Wij verzoeken u ons per e-mail of per fax te laten weten of u aanwezig zult zijn. e-mail: judy.zwinkels@pvsc.nl
fax: 020-30 55 946

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Judy Zwinkels, Publicis Van Sluis Consultants, telefoonnummer: 020-30 55 900.