20 december 2005 r/>

WIJZIGINGEN RAAD VAN BESTUUR

Schiphol-Rijk -- Priority Telecom (Euronext Amsterdam: PRIOR) kondigt vandaag aan dat Gina van der Werf, waarnemend voorzitter van de Raad van Bestuur en Danny de Vries, lid van de Raad van Bestuur en verantwoordelijk voor Finance, in overleg met de Raad van Commissarissen, Priority Telecom per 31 december 2005 zullen verlaten. Cees van Steijn zal worden voorgedragen voor benoeming tot CEO en lid van de Raad van Bestuur per 1 januari 2006 voor een interim periode. Cees is associé van Boer&Croon Executive Managers B.V. In januari 2006 zal een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders georganiseerd worden om de aandeelhouders goedkeuring te vragen voor de benoeming van Cees van Steijn als CEO en lid van de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur van Priority Telecom zal daarna bestaan uit Brian Burleson, Chief Operating Officer, en Cees van Steijn. Mike Fries, voorzitter van de Raad van Commissarissen: Cees van Steijn heeft uitgebreide ervaring in de sector en hij zal in staat zijn om, samen met Brian Burleson, Priority Telecom te leiden in de verdere ontwikkeling van haar succesvolle Voice over IP strategie en de voortgang op het pad naar winstgevendheid.
Gina van der Werf werd in maart 2003 benoemd in de Raad van Bestuur en werd in augustus 2004 waarnemend voorzitter van de Raad van Bestuur. Danny de Vries werd in augustus 2004 lid van de Raad van Bestuur. Priority Telecom spreekt hierbij haar dank uit naar Gina van der Werf en Danny de Vries voor hun waardevolle bijdrage aan de groei en ontwikkeling van de organisatie gedurende deze periode.
Over Priority Telecom N.V.
Priority Telecom, gevestigd in Amsterdam, is een faciliteitengebaseerde zakelijke aanbieder van telecommunicatiediensten die zich met name richt op haar stedelijke kernmarkten in Nederland, Oostenrijk en Noorwegen. Priority Telecom levert high-speed internettoegang, privé- datanetwerken, op maat gemaakte netwerkdiensten en geavanceerde spraakdiensten aan zakelijke klanten. Priority Telecom richt zich met name op middelgrote en grote zakelijke klanten en stedelijke/nationale leveranciers van telecommunicatiediensten en maakt daarbij optimaal gebruik van haar ervaren lokale directe verkoopmedewerkers. Priority Telecom is een meerderheidsdochter van Liberty Global, Inc. De onderneming is genoteerd aan Euronext Amsterdam en wordt verhandeld onder het symbool PRIOR. Voor meer nieuws en informatie surft u naar www.prioritytelecom.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Priority Telecom N.V.
Citigate First Financial
Uneke Dekkers
Tel: 020 57 54 010
Mob: 06 - 50 26 16 26

---


---- --