Time : 11:01:39 AM
Date : Tuesday, December 20, 2005
Sender Name: DENK! Ideebedrijf

BCM- voedingsprogramma kent steeds meer succes


20/12/05

BCM- voedingsprogramma kent steeds meer succes

Drie jaar geleden introduceerde PreCon Belgium het BCM- (Body Cell Mass) voedingsprogramma op de Belgische markt. Steeds meer mensen die op een gezonde en effectieve manier willen afslanken, nemen deel aan de adviessessies bij een BCM- voedingsadviseur.

PreCon Belgium kan steunen op 20 jaar ervaring van het moederbedrijf, maar schenkt tevens voldoende aandacht aan eigen locale accenten. De sleutel tot succesvol afslanken ligt volgens PreCon Belgium in een combinatie van gedragsverandering, een aangepast dieet en lichaamsbeweging. Enkel door middel van intensieve coatching kan men een bevredigend resultaat op lange termijn bereiken en behouden.

In tegenstelling tot een klassiek dieet, ligt de klemtoon niet puur op gewichtverlies, maar wel op een verandering in de voedings- en levenswijze. Betere gewoontes leiden tot een gezond, gebalanceerd figuur. Een computergestuurde Bio- elektrische Impedantie Analyse (BIA) meet de verhouding tussen de hoeveelheid vocht, vet- en spiermassa in het lichaam en bepaalt de persoonlijke basisenergiebehoefte. Op basis daarvan krijgt iedere afzonderlijke deelnemer een individueel aangepast dieet voorgeschreven. Het voedingsprogramma is eenvoudig en haalbaar. Naast een dagelijkse evenwichtige maaltijd, maakt men gebruik van dieetondersteunende BCM- producten, die verkrijgbaar zijn in de BCM- adviescentra.

Bijlagen zijn tevens beschikbaar op www.pressreleases.be.

Voor bijkomende informatie kunt u steeds terecht bij:

Mevrouw Hilde Marinus
PreCon Belgium
Grote Steenweg 50

2550 Kontich-Waarloos
Tel: 015/30 56 21

URL: (None)
Picture:
Attachments: denk_20051220_104729_31_Att_18.doc

Translations: (None)

Link to Press Release - NL