Ingezonden persbericht


Professionals in Volkswagen Personen- en Bedrijfswagens Kamsteeg opent nieuwe 'totaalvestiging' in Noordwijk

Niemand minder dan Johan Keizer, de monteur die al 32 jaar in dienst is bij Kamsteeg Auto Plaza, en Dirk Kuyt, topvoetballer die Nederland op de wereldkaart heeft gezet, openden op 14 december de nieuwe 'totaalvestiging' van Kamsteeg in Noordwijk. Zij deden dit door gezamenlijk een grote strik, die voor de deur van het pand hing, naar beneden te trekken. Dat was overigens ook het sein van een knallend begin. Want een mooi vuurwerk sierde de lucht symbolisch voor een nieuw begin ter plaatse en het einde van de 'oude' vestiging.

Voor de opening gaven Dick Steinmetz, algemeen directeur Kamsteeg Auto Groep BV en de heer Joost Buck, directeur Pon Retail, een inleiding. Steinmetz: "In deze branche moet je slim zijn, de klanten verwennen en zo min mogelijk fouten maken. De locatie Katwijk was heel persoonlijk, maar te klein voor onze grootte. Dat zelfde geldt voor de bedrijfswagenlocatie in Leiderdorp. En we staan voor een uitdaging, want we brengen de 2 vestigingen, de 2 teams in deze hoofdvestiging samen, die van bedrijfswagens en personenauto's." Joost Buck vulde verder aan: "Een dealerbedrijf heeft een aantal zekerheden en onzekerheden. Eén ding is zeker, investeren is nodig voor de toekomst en nog een zekerheid is dat we met een drietal merken volgend jaar nummer 1 willen staan, Volkswagen, Audi en Volkwagen Bedrijfswagens."

Geen ander merk!
De echte opening deed heel even op zich wachten. Dirk Kuyt, was ietwat laat door andere werkzaamheden en door een wegafsluiting. Maar de opening was er niet minder op. Samen met Johan Keizer, die zijn carrière bij Kamsteeg al in 1973 begon, trok Kuyt aan het lint van de strik die de deur deed openen. Kuyt vond het speciaal dat hij het pand mocht openen: "Ik ben blij en vereerd dat ik een bedrag als Kamsteeg Auto Plaza mag openen. Ik zie veel overeenkomsten met het bedrijf. Ik ben een topsporter en op weg om nog verder aan de top te komen. Ik begon in Utrecht en ging naar Feyenoord. Ik zie dezelfde weg bij Kamsteeg. Met deze opening zijn ze hard op weg om met alle merken aan de top te komen. En Volkswagen is een geweldig merk. Wij rijden ook Volkswagen en mijn vrouw heeft gezegd nooit meer een ander merk te willen rijden." Kuyt maakte ook van de gelegenheid gebruik om de Dirk Kuyt Foundation onder de aandacht te brengen. Met onder meer de verkoop van shirts en caps worden sportprojecten voor kansarme jongeren in de Derde Wereld ondersteund, talentvolle jongeren uit Katwijk en omgeving geholpen en worden minder valide sporters met materialen en hulpmiddelen ondersteund. De shirts en caps vonden overigens gretig aftrek, uiteraard allen gesigneerd.

Spectaculaire acties
Vestigingsmanager Janco van der Heiden kan niet wachten om te beginnen: "Op 15, 16 en 17 december zijn er spectaculaire openingsdagen met acties voor zowel personen- als bedrijfswagens en vanaf 1 januari gaan we vol gas vooruit!" Vanaf 15 december is de nieuwe vestiging in kerstsfeer gehuld en is het feest, met perfecte catering, volop vermaak en vertier voor jong en oud, uiteraard met leuke verrassingen. Niet alles is nieuw aan de vestiging in Noordwijk en dat is maar goed ook. Want de best mogelijke service en het laagdrempelige klantcontact worden uiteraard gehandhaafd. Gerard Koudijs, medewerker van Kamsteeg Auto Plaza Noordwijk: "Geen zorgen, de vertrouwde gezichten in de verkoop, de werkplaats en aan de receptie zullen blijven." En Frans de Groot, verkoopadviseur bedrijfswagens: "Eindelijk kunnen we onze klanten in een showroom ontvangen, waar we onze producten optimaal kunnen tonen." Ook de monteurs, die met chirurgische precisie het kloppende hart van auto´s bewaken, zijn te spreken over hun nieuwe werkplek. Zij hebben meegedacht over de inrichting van de werkplaats en dat zal zich zeker terugbetalen.

Uitbreidingen voltooid
Met de opening van het nieuwe pand in Noordwijk zijn de ingrijpende uitbreidingen en verhuizingen van de Kamsteeg Auto Groep voltooid. Eerder dit jaar betrok Kamsteeg Auto Groep een pand in Lisse, werd het nieuwe Bedrijfswagencentrum in Alphen aan den Rijn geopend en nu is het Auto Plaza en Bedrijfswagencentrum in Noordwijk een feit. Kamsteeg Auto Plaza is nu dé Volkswagen- en Audi specialist voor de gehele Bollenstreek. Met de opening van het nieuwe pand in Noordwijk, zijn de activiteiten van Kamsteeg Auto Plaza in Katwijk gestopt. De bedrijfswagenactiviteiten die in Leiderdorp plaatsvonden, zijn eveneens voor een groot gedeelte naar Noordwijk verhuist. Nieuw is ook het Kamsteeg Ombouwcentrum in Leiderdorp in de voormalige vestiging van Kamsteeg Bedrijfswagens. In zeer korte tijd, zijn veel huisvestingsfaciliteiten gecreëerd om de klanten optimaal op hun wenken te bedienen.