Aanvullingen op persbericht inzake aanhouding paragnost

Geachte redactie,

Een aantal aanvullingen op het persbericht wat vanmiddag gestuurd is over de aanhouding van de paragnost is hieronder te vinden.

Mvrgr.

Renate den Elzen Bureau Communicatie

--- toevoegingen --- De recherche in Leiden doet onderzoek naar een man die zich uitgeeft als paragnost / medium. Hij riep via advertenties in onder meer de Telegraaf mensen met bijvoorbeeld relatieproblemen op om hem te bellen. Hij beweerde dat hij die problemen kon oplossen.

In juli van dit jaar heeft een inwoner van Leiden gebruik gemaakt van zijn 'diensten' . Tijdens één van de meditatiesessies in de woning van het slachtoffer moest het slachtoffer een enveloppe op de tafel leggen met hierin een bedrag van EUR10.000,-

Tijdens de sessie heeft de "paragnost" kans gezien de enveloppe om te wisselen voor een identieke enveloppe met hierin velletjes papier. Deze man, een 22-jarige Hagenaar, afkomstig uit een Afrikaans land, is zondag na een actie van de politie Leiden aangehouden. De man heeft zich in de advertenties uitgegeven als MR. KADI en MR. RABI.

Uit onderzoek is gebleken dat er mogelijk meer slachtoffers van deze man zijn. De recherche in Leiden is op zoek naar andere slachtoffers en verzoekt hen dringend contact op te nemen via 0900-8844.