Politie wil in contact komen met mensen die dode man herkennen

Gezicht slachtoffer

Zie het origineel

Helmond, 20-12-2005 0M Het rechercheteam, dat de dood van een nog onbekende man onderzoekt, wil graag in contact komen met mensen die het slachtoffer mogelijk herkennen aan de hand van een foto. Uit onderzoek blijkt dat de man door een misdrijf om het leven is gebracht.

Het stoffelijk overschot van de man werd maandagmiddag 19 december door een wandelaar aangetroffen in het buitengebied "De Bundertjes" in de buurt van de Zuid-Willemsvaart aan de Kanaaldijk Noord Oost, ter hoogte van Sluis 7, in Helmond

Signalement

Het slachtoffer is een blanke man met een slank postuur. Hij is naar schatting tussen de 40 en 55 jaar en ongeveer 1.75 tot 1.80 meter lang. Op zijn linkerbovenarm heeft de man een tatoeage in de vorm van een hartje met daarin de tekst "biba" en daaronder "marchela" en op de rechterbovenarm heeft hij een tatoeage met eveneens een hartje met daarin de tekst "zela" en daaronder "marizela". De man droeg een blauwe spijkerbroek, een donkerblauw tot zwart shirt met lange mouwen en een witte streep over de kraag en zwarte schoenen, zogenaamde "sneakers".

Getuigen

Mensen die de man naar aanleiding van de foto herkennen worden verzocht om contact op te nemen met het rechercheteam in Helmond. Ook getuigen die de afgelopen tijd in de omgeving van de Zuid-Willemsvaart, aan de Kanaaldijk Noord Oost ter hoogte van Sluis 7, iets hebben gezien dat met deze zaak in verband kan worden gebracht, kunnen contact opnemen met de politie. Het rechercheteam is bereikbaar via 0900-8844.