Nationaal Opsporingsinstituut zoekt jonge helden

Voor onze Missies zoeken wij geheim agenten met veel lef en doorzettingsvermogen

NIEUW VENNEP, 20051220 -- Het Nationaal Opsporingsinstituut NOI92 is in 2004 opgericht door een speciale afdeling van de Binnenlandse Veiligheidsdienst. Wij ontvangen opdrachten van particulieren en overheden. Dit zijn moeilijk oplosbare zaken die door geen enkele andere instantie opgelost kunnen worden. NOI92 zet deze opdrachten als Missies uit bij Spyctives. Spyctives zijn kinderen in de leeftijd van 9 tot 16 jaar die als geheim agenten misdaden oplossen en daders ontmaskeren.


Binnen NOI92 zijn een aantal vaste medewerkers werkzaam: Speciaal Agenten F.Y. Muller en K. Saliris, Forensisch Expert Victoria Roza en Office Manager Femke Broekman. Zij staan de Spyctives met raad en daad bij en zijn altijd bereikbaar.

Op dit moment wordt 98% van de NOI92-missies met succes volbracht. Hierdoor worden er momenteel steeds meer moeilijk oplosbare zaken aangeboden bij NOI92. Wij zijn daarom dringend op zoek naar nieuwe Spyctives.

Spyctives
Een Spyctive is verantwoordelijk voor het volbrengen van moeilijke missies. NOI92 geeft alle gegevens over de opdracht in een missiedossier. In dit dossier zit een instructie-DVD en bewijsmateriaal, foto's, een codekraker, plattegronden, getuigenverklaringen, verdachtenverklaringen en geluidsopnames.
De hoofdtaken zijn het onderzoeken en beoordelen van de verdachtenverklaringen en het bewijsmateriaal en zien te achterhalen wie de dader is. Spyctives houden tijdens de missie contact met NOI92. Onze medewerkers zullen namelijk tijdens de missie regelmatig via telefoon en e-mail contact opnemen over nieuw bewijsmateriaal en de voortgang. Het oplossen van een missie gebeurt vanuit de eigen omgeving.

Wat wij vragen
* kinderen in de leeftijd van 9 tot 16 jaar;
* flexibilteit en doorzettingsvermogen;
* motivatie om mensen te redden;
* bereidheid om (afhankelijk van het type missie) in teamverband of zelfstandig te werken.

Wat wij bieden
De functie van Spyctive vraagt veel, maar de kans dat je een (inter)nationale held wordt is groot. Als Spyctive kun je een 1 jaars dienstverband aangaan, in de vorm van een Membership, of op inschrijfbasis TeamMissies of Individuele UnderCover Missies volbrengen. Als Spyctive Member, ontvang je in ieder geval een persoonlijke Spyctive Badge, met echt metalen Spyctive embleem en een persoonlijke Spyctive ID Card. Bovendien kan je groeien in rang. Alle Spyctives starten als Recruit, maar het behalen van de rang Secret Agent is de grootste eer.

Meer weten?
Kent u kinderen die als Spyctive met succes een missie kunnen volbrengen? Of wilt u meer weten over ons bedrijf? Kijk hiervoor op www.noi92.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Speciaal Agent K. Saliris, e-mail: k.saliris@noi92.nl