Ingezonden persbericht

Lancering nieuwe website Vakantiewoning Plus

Mooie presentatie en weinig administratie

LELYSTAD, 20051220 -- Vandaag heeft Vakantiewoning Plus een compleet vernieuwde website voor particuliere vakantiewoningen gelanceerd. Voor de huurder een mooie presentatie met veel informatie en foto's van de vakantiewoningen en voor de verhuurder een compleet reserveringssysteem met panklare huurderovereenkomsten, dus weinig administratie!


Vakantiewoning Plus:
Vakantiewoning Plus heeft een website met een unieke formule die een zeer grote groep vakantiegangers bij elkaar brengt, namelijk de verhuurders en huurders van particuliere vakantieverblijven.

Verhuurders kunnen op vakantiewoning-plus.nl zeer uitgebreid adverteren met hun vakantiewoningen, met veel overzichtelijk gepresenteerde informatie en vooral ook veel foto's. De site biedt verhuurder en huurder panklare overeenkomsten en boekingsvoorwaarden, gecombineerd met een compleet reserveringssysteem. Vakantiewoning Plus biedt een mooie presentatie, maar weinig administratie!

Voor de huurder van een vakantiewoning is Vakantiewoning Plus een onafhankelijke aanbieder van particuliere vakantiewoningen, waar de huurder snel en simpel een geschikte vakantiewoning kan vinden zonder een heel aantal websites af te moeten zoeken. Hij kan de beschikbaarheid meteen nakijken en indien gewenst direct boeken.

Statistieken:
Dat Vakantiewoning Plus niet alleen een goed idee is bewijzen de statistieken, de aantallen selectieve bezoekers, pageviews en aangeboden woningen zijn groot en groeien nog steeds. Op dit moment heeft Vakantiewoning Plus ongeveer 4000 woningen uit 20 landen op de website staan, en zijn er per dag ruim 300 bezoekers en zo'n 3000 pageviews. Het aantal woningen en het aantal bezoekers is groeiende, bovendien wordt een extra groei verwacht door het beginnen van het boekseizoen voor de zomer van 2006 en door de vernieuwde website met meer zoekmogelijkheden.

Meer informatie over Vakantiewoning Plus en de vakantiewoningen kunt u vinden op onze website: www.vakantiewoning-plus.nl