Antje Monteiro maakt muziek met kinderen in Sesamstraat Live

Van den ende theaterproducties

http://www.musicals.nl

Amsterdam, 2 november 2005


Antje Monteiro is vanaf december te zien als muzieklerares in de nieuwe theatershow Iedereen maakt muziek in Sesamstraat. Antje zal deze rol delen met Irene Moors. De bewoners van de beroemde straat gaan het theater in om het 30-jarig televisiejubileum van Sesamstraat te vieren. Het wordt een muzikaal en knotsgek jubileumfeest waarin de Sesamstraatbewoners én het publiek muziek leren maken. De theatershow is geschikt voor kinderen van 2 t/m 82 jaar oud.

Antje Monteiro speelde onder andere de hoofdrol in de musical Aida en presenteert het televisieprogramma Het gevoel van..... Voor het eerst zal Antje nu in een familieproductie te zien zijn. Antje: 'Ik heb er ontzettend veel zin in. Het lijkt mij geweldig om op het toneel te staan met de Sesamstraatbewoners en om er met de kinderen in het publiek een feest van te maken.'

Iedereen maakt muziek in Sesamstraat is geheel Nederlands gesproken, met de originele Nederlandse stemmen. Bert en Ernie, Koekiemonster, Elmo, Grover en de vele andere bewoners van Sesamstraat ontvangen vol verwachting hun nieuwe muzieklerares. Helaas komt de vrachtwagen met de muziekinstrumenten nooit aan in Sesamstraat. De bewoners van Sesamstraat leren hoe ze ook muziek kunnen maken zonder de instrumenten. Antje Monteiro en Irene Moors zullen afwisselend te zien zijn in de theatershow.

Iedereen maakt muziek in Sesamstraat is een interactieve en educatieve voorstelling waarbij jong en oud de kans krijgen om de populaire bewoners van Sesamstraat te ontmoeten en om er samen een muzikaal feest van te maken.

Tourschema
De theatershow Iedereen maakt muziek in Sesamstraat is te zien van 21 t/m 26 december 2005 in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, van 27 t/m 30 december 2005 in het Chassé Theater in Breda, van 2 t/m 4 januari 2006 in het Martiniplaza Theater in Groningen, van 6 t/m 8 januari 2006 in de Heineken Music Hall in Amsterdam en van 18 februari t/m 5 maart 2006 in het Beatrix Theater in Utrecht. De theatershow van Sesamstraat wordt geproduceerd door VEE Corporation Productions.

Meer informatie
Voor meer informatie en reserveringen: TopTicketLine 0900-300 5000 (45 cpm) / www.sesamstraatlive.nl en www.topticketline.nl.


Noot voor de redactie/