Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

. Noord-en Oost Gelderland . Regionale Politiekapel

(Persbericht.)

KERSTSAMENZANG IN GROTE KERK MET BLACK GOSPEL CHOIR EXCELSIS UIT ROTTERDAM.

Alweer voor de 18e keer wordt op woensdagavond 21 december a.s. de traditionele Kerstsamenzang in de Grote Kerk te Apeldoorn georganiseerd door de Regionale Politiekapel Noord- en Oost-Gelderland.

Medewerking aan de Kerstsamenzang wordt verleend door het Black Gospel Choir Excelsis uit Rotterdam o.l.v. Amare Bilate. Het koor zingt met een groot enthousiasme en heeft een geweldige uitstraling. Het repertoire is veelzijdig met Nederlandse, Duitse, Spaanse, Afrikaanse en Surinaamse liederen en swingende gospels. Het koor treedt vaak op bij culturele activiteiten en vele andere evenementen.

Burgemeester mr. G.J. de Graaf spreekt deze avond een woord van welkom. Ds. L.A.C. van Ginkel leest het kerstevangelie en houdt een korte toespraak. De politiekapel onder leiding van Floris de Wever verzorgt de begeleiding van de kerstliederen. Ook Jan van Gijn, de vaste organist van de Grote Kerk, zal medewerking verlenen.

De Kerstsamenzang begint om 20.00 uur. De Grote Kerk is vanaf 19.00 uur geopend.

De toegang is gratis. Ter bestrijding van de kosten wordt na afloop een collecte gehouden.

Einde Persbericht

Noot redactie: Wij hopen dat u in uw media aandacht aan deze bijzondere kerstsamenzang wilt besteden. De bijgevoegde foto's mag u vrij gebruiken. Voor meer informatie of nadere toelichting kunt u contact opnemen met Ab Klein Hulse, telefoon 055- 5482184).
---

Postbus 1003, 7301 BG Apeldoorn Telefoon: 055-5482626 Fax: 055-5482698

Bezoekadres: Vosselmanstraat 201, 7311 CL Apeldoorn.

---- --