Stadsdeel Zeeburg

Dag van de dialoog

Op 21 december 2005 vindt de derde 'Dag van de dialoog' plaats in Amsterdam en stadsdeel Zeeburg.

Dag van de dialoog
Inwoners, leden van organisaties en ondernemers van Zeeburg gaan met elkaar in gesprek. U kunt zelf een tafel organiseren. Gesprekleiders van de tafels krijgen op 13 december van 17.30 tot 20.30 uur een training. Inschrijven kan tot en met 12 december op de website van de Dag van de dialoog! Ook voor deelname aan een tafel kunt u zich inschrijven op de website.

Hulp nodig bij de organisatie van een tafel?
Neem contact op met de coördinator van het Actieplan Wij Amsterdammers in Zeeburg, Marijn de Smit. Zij is bereikbaar per e-mail: m.de.smit@zeeburg.amsterdam.nl of per tel. (020) 608 0845.

Wij Amsterdammers in Zeeburg
Stadsdeel Zeeburg besteedt de komende tijd extra aandacht aan het wij-gevoel in de buurt, aan burgerschap en aan de identiteit van het stadsdeel en haar inwoners. Daarvoor is het actieplan 'Wij Amsterdammers in Zeeburg' opgesteld. Het bestuur wil burgers van Zeeburg stimuleren steeds met elkaar in dialoog te gaan en samen actie te ondernemen voor een prettige buurt. Het stadsdeel zal bewoners en organisaties hierbij ondersteunen en zal zelf extra aandacht besteden aan belangrijke themas zoals inburgering, naturalisatie, discriminatie en het vinden van werk en stages door jongeren.