Gemeente Kerkrade

12.12.05: Tweede uitzending `Buurt TV' en `Kerkrade in Beeld'

Op woensdag 21 december zendt Stichting Plus voorafgaand en na afloop van de raadsvergadering de tweede aflevering uit van `Buurt TV' en `Kerkrade in Beeld'.
De uitzending wordt vrijdag 30, zaterdag 31 december en zondag 1 januari, in een carrousel afgewisseld met de kabelkrant, tussen 17.00 uur en 22.00 uur herhaald . De programma's en de raadsvergadering zijn te zien op de lokale televisie van Kerkrade, kanaal 22+. Vanaf maandag 2 januari kunnen `Buurt TV' en `Kerkrade in Beeld' ook bekeken worden op www.kerkrade.nl

`Buurt TV': Van en voor de burgers
`Buurt TV' is een programma voor en over de buurt en de mensen die er wonen. Het programma is laagdrempelig, heeft een grote betrokkenheid en laat de stem van de buurt horen.
In de tweede aflevering staat het bewonersplatform Kerkrade-West centraal. Het bewonersplatform heeft zitting in het wijkplatform en speelt een belangrijke rol in het bevorderen en waarborgen van de betrokkenheid van bewoners in de ontwikkeling van de wijken. In `Buurt TV' is te zien hoe het platform werkt.
De voorzitters van de bewonersplatforms van de wijken Oost en Noord zullen zich uiteraard ook even voorstellen.
Het tweede deel van `Buurt TV' is een impressie van de kerstsfeer in Kerkrade.

`Kerkrade in Beeld'
Onderwerpen die Kerkrade-breed spelen, komen in het programma `Kerkrade in Beeld' aan de orde. `Kerkrade in Beeld' geeft de burger een kijkje in de keuken van de gemeente. Wat doet de gemeente allemaal en hoe gaat dat in zijn werk.
In deze uitzending wordt belicht waarom en op welke wijze de gemeente heeft meegewerkt aan de komst van het GaiaPark.