Irene Moors en Antje Monteiro repeteren voor Sesamstraat Live

Van den ende theaterproducties
http://www.musicals.nl

Repetities Antj..

Amsterdam, 13 december 2005

Irene moors en antje monteiro bereiden zich voor op hoofdrol in sesamstraat live theatershow

Een week voor de première van de theatershow Iedereen maakt muziek in Sesamstraat zijn Irene Moors en Antje Monteiro druk met de voorbereidingen op hun hoofdrol. Naast zang-, dans- en acteerprestaties wordt van hen ook een muzikale inbreng verwacht. Irene en Antje spelen vanaf 21 december 2005 afwisselend de rol van muzieklerares Jennie. De bewoners van de beroemde straat zijn, ter gelegenheid van het 30-jarig televisiejubileum van Sesamstraat, tijdens de kerst- en krokusvakantie in vijf verschillende theaters in Nederland te zien. Vandaag werden de repetities tijdelijk onderbroken om gezamenlijk de speciale jubileumtaart aan te snijden.

Iedereen maakt muziek in Sesamstraat is tussen 21 december 2005 en 5 maart 2006 te zien in de steden Rotterdam, Breda, Groningen, Amsterdam en Utrecht. De voorstelling is geheel Nederlands gesproken door de originele stemmen van de populaire televisievrienden zoals o.a. Bert en Ernie, Koekiemonster, Elmo en Grover. Deze beroemde bewoners van Sesamstraat ontvangen vol verwachting hun nieuwe muzieklerares. Helaas komt de vrachtwagen met de muziekinstrumenten nooit aan. De bewoners leren hoe ze ook muziek kunnen maken zonder de instrumenten.

De theatershow voor kinderen van 2 t/m 82 jaar oud.
Iedereen maakt muziek in Sesamstraat is een interactieve en educatieve voorstelling waarbij jong en oud de kans krijgt om de populaire bewoners van Sesamstraat te ontmoeten en er samen een feest van te maken. Het wordt een muzikaal en knotsgek jubileumfeest. De première vindt plaats op 21 december in het Luxor Theater in Rotterdam.

Muzieklerares
De rol van muzieklerares wordt afwisselend gespeeld door Irene Moors of Antje Monteiro. Irene Moors heeft al vele jaren ervaring met kinderen. Zo heeft ze onder andere tien jaar het kinderprogramma Telekids gepresenteerd en organiseerde ze als eerste popconcerten speciaal voor kinderen. Antje Monteiro speelde onder andere de hoofdrol in de musical Aida en presenteert het televisieprogramma Het gevoel van... Voor het eerst zal Antje nu in een familieproductie te zien zijn.

Tourschema
De theatershow Iedereen maakt muziek in Sesamstraat is te zien van 21 t/m 26 december 2005 in het Luxor Theater in Rotterdam, van 27 t/m 30 december 2005 in het Chassé Theater in Breda, van 2 t/m 4 januari 2006 in het Martiniplaza Theater in Groningen, van 6 t/m 8 januari 2006 in de Heineken Music Hall in Amsterdam en van 18 februari t/m 5 maart 2006 in het Beatrix Theater in Utrecht. De theatershow van Sesamstraat wordt geproduceerd door VEE Corporation Production.