Gemeente Bussum

Disclaimer

Extra commissievergadering Ruimte

In december bespreken de leden van de commissie Ruimte onderwerpen waarvoor veel aandacht bestaat van inwoners. Daarom is besloten de commissie Ruimte in twee delen te behandelen. Dit houdt in dat er een extra commissievergadering plaatsvindt op donderdag 22 december.

Op woensdag 21 december om 20.00 uur wordt o.a. behandeld:
-Besluitvorming Gemeentelijk Verkeers- en Vervoerplan (GVVP)
-Innemen positief standpunt ten aanzien van het Integraal Bereikbaarheidsplan Hilversum.

Op donderdag 22 december om 20.00 uur wordt behandeld:
-Vaststellen Definitief Ontwerp Spiegel Noord.

De commissie-agenda's met de te behandelen agendapunten zijn vanaf donderdag op de site te raadplegen onder het kopje Gemeentebestuur.

In de reguliere commissievergadering van woensdag 21 december worden twee belangrijke agendapunten behandeld. Allereerst het agendapunt Besluitvorming over het Gemeentelijk Verkeers- en Vervoerplan (GVVP). Vervolgens Innemen positief standpunt ten aanzien van het Integraal Bereikbaarheidsplan Hilversum. Dit agendapunt is in de raadsvergadering van 8 december aangehouden voor behandeling in de commissie van 21 december en in de raad van 12 januari 2006. Het agendapunt is gekoppeld aan de behandeling van het GVVP. Als er voldoende tijd is worden ook kleinere agendapunten behandeld. Zie voor het volledige overzicht de commissie-agenda Ruimte van 21 december. Deze is donderdag 15 december op te site te raadplegen onder Gemeentebestuur.

In de extra commissievergadering Ruimte op donderdag 22 december wordt het agendapunt Vaststellen Definitief Ontwerp Spiegel Noord behandeld. Deze extra commissievergadering is ingepland omdat er waarschijnlijk veel belangstelling bestaat voor dit onderwerp.

Op beide avonden bent uiteraard van harte welkom. Mocht u behoefte hebben om in te spreken in de commissie, wilt u zich dan voor aanvang van de vergadering melden bij de commissiegriffier. U kunt per agendapunt maximaal 3 minuten inspreken. Het agendapunt inzake de Liften en de Spoorwegovergang Comeniuslaan wordt besproken in de commissie Ruimte van 25 januari 2006.