Ingezonden persbericht


Radio BEMBEM wordt in Nederland en België tegelijkertijd gelanceerd

Vorige week hebben Q-music en Studio 100 aangekondigd om te gaan samenwerken en gezamenlijk een gloednieuw en uniek radiostation voor kinderen te starten.

Radio BEMBEM wordt op 21 december zowel in Nederland als in België tegelijkertijd gelanceerd. Radio BEMBEM krijgt een eigen studio bij Q-music en Nederlandstalige kinderen tussen 3 en 9 jaar zijn de kerndoelgroep. In het begin zullen de uitzendingen via het internet lopen maar op termijn streven we uiteraard naar een zo breed mogelijke verspreiding. De site www.radiobembem.nl is op 21 december operationeel.

Studio 100, onder meer bekend van Samson en Gert, Kabouter Plop, K3 en Piet Piraat, en Q-music bundelen hun expertise voor dit unieke project. Met Radio BEMBEM krijgen de kids een eigen 24 uur kanaal met een specifiek voor hen bedoeld aanbod. De muzieksamenstelling en vormgeving zijn volledig afgestemd op de leefwereld van de kinderen. Het station bevat zeer bijzondere en unieke content vooral door de samenwerking met de figuren van Studio 100. Er komen programma's waarbij de Studio 100 figuren als volleerde deejays gaan presenteren. K3 achter de microfoon, dat kan alleen op Radio BEMBEM.

Op maandagochtend om 09.00 uur stelt een schoolklas haar favoriete nummers samen in 'De keuze van de kids'. 'De BEMBEM show', gepresenteerd door een kind dat een bekende of onbekende gast ontvangt, wordt op de woensdag om 16.00 uur uitgezonden. Zaterdagochtend om 09.00 is het de beurt aan een bekende Studio 100 figuur. Piet Piraat krijgt de eer om deze reeks te starten met een wekelijkse 'Piet Piraat show'. Tenslotte kunnen de kinderen elke avond om 18.30 uur luisteren naar een leuk verhaaltje voor het slapengaan.

Naar aanleiding van de berichtgevingen in de media zijn wij zeer verheugd met de vele positieve reacties uit de markt. Radio BEMBEM biedt aan maximaal 7 partners een speciaal partnerpakket. Dit pakket bestaat uit spotexposure, een item op maat gemaakt en aanwezigheid op de website. Voor dit pakket geldt exclusiviteit per branch.

Na de succesvolle lancering op 1 september 2005 van Q-music in Nederland, staat de volgende uitdaging alweer voor de deur om van Radio BEMBEM in Nederland en België een groot succes te maken. Mocht je behoefte hebben aan een persoonlijke uitleg of beeldmateriaal, dan kun je altijd contact met mij opnemen via 035 - 6552 655 / 06 - 52 450 546.

Met vriendelijke groet,

Rob Beijersbergen
Verkoopdirecteur Q-music