Stad Utrecht, 09.30 uur

Utrecht, 21-12-2005 0M Nieuwsberichten districten stad utrecht

Minderjarige winkeldief aangehouden

UTRECHT- De politie heeft bij een winkel aan de Seinedreef een meisje aangehouden voor het plegen van een winkeldiefstal.

Medewerkers van de winkel zagen dat het meisje 11 jaar en afkomstig uit Utrecht artikelen mee wilde nemen zonder deze eerste af te rekenen. Het meisje werd aangehouden en overgedragen aan de politie. In overleg met haar ouders zal gekeken worden welke straf zij krijgt.

Verkeersongeval letsel

UTRECHT Op de Vleutenseweg vond dinsdagmorgen een aanrijding tussen een bromfietsster en een auto plaats. Hierbij raakte een meisje gewond.

Omstreeks 11.45 uur reed een 16-jarig meisje uit Maarssen op haar bromfiets over de Vleutenseweg. Ter hoogte van de Cartesiusweg kwam zij in aanrijding met een 25-jarige automobilist uit Almere-stad die met zijn auto vanuit de richting van de Cartesiusweg kwam rijden. Het meisje raakte gewond en werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Uiteindelijk bleek het letsel mee te vallen.

Doorgereden na aanrijding

UTRECHT De politie is op zoek naar getuigen die een aanrijding gezien hebben waarbij de veroorzaker doorreed.

De politie werd omstreeks 20.30 uur gebeld door een eigenaresse van een auto aan de Cortezlaan. Onbekende waren zojuist tegen de auto van de vrouw aangereden die geparkeerd stond op de Cortezlaan. Na de aanrijding is de veroorzaker weggereden. Gezien de schade die ontstaan is aan het voertuig van de vrouw is het waarschijnlijk dat er hard gereden is. De politie is op zoek naar getuigen van deze aanrijding. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Utrecht zuid i.o.,

tel.: 0900 88 44.

Vreemdelingendienst één dag gesloten

UTRECHT Op maandag 9 januari is de afdeling kortverblijf van de Vreemdelingenpolitie aan de Kroonstraat 25 in Utrecht eenmalig gesloten.

Vanaf dinsdag 10 januari is de afdeling weer vanaf 08.15 tot 11.30 geopend.