Van den ende theaterproducties

http://www.musicals.nl

Rotterdam, 21 december 2005

Vanmiddag premiere theatershow sesamstraat live
Eerste voorstelling in het nieuwe Luxor Theater Rotterdam

De theatershow 'Iedereen maakt muziek in Sesamstraat' gaat vanmiddag in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam in première. De bewoners van de beroemde straat komen ter gelegenheid van het 30-jarig televisiejubileum van Sesamstraat, tijdens de kerst- en krokusvakantie naar vijf verschillende theaters in Nederland. Irene Moors en Antje Monteiro spelen in dit muzikale en knotsgekke jubileumfeest afwisselend de hoofdrol van muzieklerares. De theatershow is geschikt voor kinderen van 2 t/m 82 jaar oud.

Vanmiddag tijdens de première speelt Irene Moors de rol van muzieklerares. Antje Monteiro zal voor het eerst donderdag 22 december te zien zijn. Iedereen maakt muziek in Sesamstraat is tot en met de tweede kerstdag te zien in Rotterdam. De theatershow is daarna tot en met 5 maart nog te zien in de steden Breda, Groningen, Amsterdam en Utrecht.

Interactief en muzikaal
Iedereen maakt muziek in Sesamstraat is een interactieve en educatieve voorstelling waarin jong en oud de kans krijgen om de populaire bewoners van Sesamstraat te ontmoeten en er samen een muzikaal feest van te maken. De voorstelling is geheel Nederlands gesproken door de originele stemmen van de populaire televisievrienden zoals o.a. Bert en Ernie, Koekiemonster, Elmo en Grover. Deze beroemde bewoners van Sesamstraat ontvangen vol verwachting hun nieuwe muzieklerares. Helaas komt de vrachtwagen met de muziekinstrumenten nooit aan. De bewoners leren hoe ze ook muziek kunnen maken zonder de instrumenten.

Tourschema
De theatershow Iedereen maakt muziek in Sesamstraat is te zien van 21 t/m 26 december 2005 in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, van 27 t/m 30 december 2005 in het Chassé Theater in Breda, van 2 t/m 4 januari 2006 in het Martiniplaza Theater in Groningen, van 6 t/m 8 januari 2006 in de Heineken Music Hall in Amsterdam en van 18 februari t/m 5 maart 2006 in het Beatrix Theater in Utrecht. De theatershow van Sesamstraat wordt geproduceerd door VEE Corporation Productions.Voor meer informatie en reserveringen: TopTicketLine
0900-300 5000 (45 cpm) / www.sesamstraatlive.nl en www.topticketline.nl.


Noot voor de redactie/