Ingezonden persbericht


Reisorganisatie noSun presenteert nieuw zomerprogramma

Reisorganisatie nosun is blij met kortste dag

Nu ook voor 35-plussers en individuele reizigers

Op de kortste dag van het jaar presenteert reisorganisatie noSun reizen traditioneel het nieuwe zomerprogramma. De reizen van noSun betekenen niet dagenlang bruin bakken op het strand, maar avontuur en het ontdekken van landen en culturen. De reizigers gaan in groepen op vakantie naar landen als Scandinavië, Ierland, Tsjechië en de landen van het Verenigd Koninkrijk. Het nieuwe aanbod is te bekijken op de vernieuwde website van noSun: www.noSun.nl, die op de kortste dag van het jaar online is gegaan.

Vanaf dit jaar richt noSun zich niet langer alleen op reizigers van 20 tot 35 jaar, maar ook op 35-plussers. Voor deze nieuwe groep reizigers geldt hetzelfde aanbod aan reizen, maar ook voor hen geldt: ze gaan op reis met leeftijdsgenoten.

Ook nieuw binnen het programma van noSun zijn de individuele reizen naar Noord-Europa. Directeur Martijn Boshuis van noSun: "We kregen veel vragen van mensen die op zoek waren naar een avontuurlijke reis, maar liever op eigen gelegenheid gaan. Voor deze reizigers hebben we nu individuele reizen ontwikkeld, die net zo avontuurlijk zijn als onze groepsreizen. "Hoewel de reiziger alleen op reis gaat kan ie altijd terugvallen op de ondersteuning vanuit noSun. Boshuis: "Als er tijdens de reis iets is, dan kan hij of zij ons altijd bereiken en zullen we voor hem of haar aan de slag gaan."

In januari staat noSun reizen op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Geïnteresseerden kunnen daar vragen stellen over de reizen van noSun. Ook wordt er in de stand van de reisorganisatie een beeld gegeven van hoe de reizen verlopen.

Over noSun

Reisorganisatie noSun reizen BV biedt reizen aan naar Europese landen die niet bekend staan om hun hoge zon-zekerheid. Regen, wind en kou zijn beelden die de bestemmingen eerder op roepen. In een rustig tempo maakt de reiziger kennis met de natuur, cultuur en het avontuur dat het land te bieden heeft. Meer informatie over noSun is te vinden op www.noSun.nl.

In oktober opende noSun een kantoor in Best. Het is de tweede vestiging van noSun; de Enschedese vestiging bestaat al een paar jaar. Het afgelopen jaar heeft noSun een explosieve groei doorgemaakt; niet alleen is het aantal medewerkers gestegen, ook het aantal klanten is flink omhoog gegaan.

Noot voor de redactie: (

Ingezonden persbericht