Gemeente Spijkenisse


Weekbericht 51

19 december 2005

College van B&W 2002-2006

Openbare activiteiten van het college van B&W van 19 t/m 25 december

19-12: Wethouder de Jong tekent overeenkomst met OZ Zorgverzekeringen 19-12: Burgemeester Broekhuis feliciteert diamanten bruidspaar 20-12: Burgemeester Broekhuis ondertekent samenwerkingsovereenkomst Dijkzone en Hongerland
21-12: Wethouder Lewis reikt oudkomerscertificaten uit

Wethouder de Jong tekent overeenkomst met OZ Zorgverzekeringen Wethouder Peter de Jong en Eggo Boer, voorzitter van de Raad van Bestuur van OZ, ondertekenen maandag 19 december om 12.00 uur een overeenkomst tussen de gemeente Spijkenisse en OZ Zorgverzekeringen in de B&W kamer in het stadhuis.
De gemeente Spijkenisse heeft met OZ Zorgverzekeringen een gunstig geprijsde collectieve ziektekostenverzekering voor mensen met een klein inkomen ontwikkeld. Het pakket bestaat uit de verplichte basisverzekeringen en een aanvullende verzekering.

Burgemeester Broekhuis feliciteert diamanten bruidspaar Burgemeester Broekhuis feliciteert maandag 19 december om 15.00 uur echtpaar Jongerius-Lagendijk met hun 60-jarig huwelijk. Mijnheer en mevrouw Jongerius zijn op 19 december 1945 getrouwd in Pernis. Ze hebben acht kinderen en veertien kleinkinderen. Mijnheer is 32 jaar werkzaam geweest als boerenknecht in de landbouw. Daarna heeft hij 18 jaar bij de reiniging van de gemeente Spijkenisse gewerkt.

Burgemeester Broekhuis ondertekent samenwerkingsovereenkomst Dijkzone en Hongerland
Burgemeester Broekhuis ondertekent dinsdag 20 december om 17.00 uur de samenwerkingsovereenkomst tussen de gemeente en V.O.F. Dijkzone in de Burgerzaal van het stadhuis. De overeenkomst is een belangrijke stap tot de ontwikkeling en realisatie van circa 1500 woningen in het plangebied Dijkzone en circa 600 woningen in het plan Hongerland. Voor meer informatie zie persbericht Samenwerkingsovereenkomst voor Dijkzone en Hongerland.

Wethouder Lewis reikt oudkomerscertificaten uit Wethouder Marjolijne Lewis reikt woensdag 21 december om 10.00 uur oudkomerscertificaten uit bij Zadkine Educatie aan de Lindenstraat. De certificaten worden uitgereikt aan oudkomers die een cursus ouderbetrokkenheid hebben gevolgd. Zij hebben kinderen op de basisscholen De Piramide, De Kooy, De Bron, De Akkers en De Rietgors. Interne links
Contract afgesloten voor collectieve ziektekostenverzekering voor minima
Nieuwe collectieve zorgverzekering voor minima in Spijkenisse Samenwerkingsovereenkomst voor Dijkzone en Hongerland