PERSBERICHT - 2005-12-21

World Ocean & Cruise Liner Society vol lof over Holland America Line

Weer onderscheiding voor Holland America Line

Holland America Line, in Nederland vertegenwoordigd door Zeetours Cruises, heeft voor de veertiende keer op rij de onderscheiding Best Overall Cruise Value ontvangen van de World Ocean & Cruise Liner Society.

De World Ocean & Cruise Liner Society bestaat uit duizenden ervaren cruisepassagiers die gemiddeld twee keer per jaar op een cruiseschip varen en jaarlijks alle cruiserederijen beoordelen. Holland America Line onderscheidt zich in het bijzonder door haar voortdurende verbeteringen van de faciliteiten aan boord, het hoogwaardige niveau van de schepen, de bemanning en de kwaliteit en variatie van de maaltijden in de restaurants en de Lido buffetten.

Holland America Line
Holland America Line is een maatschappij met zeecruises over de hele wereld. Met de dertien verschillende schepen vaart zij op bestemmingen als Alaska, Azië, Australië, Europa, Mexico en Hawaï. Ook biedt Holland America Line de mogelijkheid een cruise te maken om de wereld. In totaal zijn vijfhonderd verschillende cruises beschikbaar, vertrekkend vanuit vijfentwintig verschillende havens. Holland America Line wordt in Nederland exclusief vertegenwoordigd door haar generaal agent Zeetours Cruises. Deze cruisespecialist is onderdeel van reismarktleider TUI Nederland.