Ingezonden persbericht

Wie schrijft, die gebruikt de Mobile NoteTaker

In de stortvloed van digitale innovaties is er één nieuw product dat er uit springt

HILLEGOM, 20051221 -- De door RealData Systems uit Hillegom geïntroduceerde Mobile NoteTaker is de eerste draagbare handschriftvastlegger ter wereld. Met een elektronische balpen en een draadloos LCD scherm op zakformaat, worden notities en tekeningen digitaal vastgelegd. Deze kunnen thuis of op de werkplek makkelijk ingelezen worden in de PC. De Mobile NoteTaker is overal te gebruiken en op alle soorten papier toepasbaar.


Het werkt uiterst eenvoudig. Klem het LCD scherm boven aan het papier naar keuze. De aantekeningen van de pen worden automatisch gevolgd en weergegeven op het scherm.

Handgeschreven teksten of tekeningen kunnen vervolgens digitaal tot een capaciteit van 50 volgeschreven pagina's A4 worden opgeslagen. Aansluiting op een PC of Notebook biedt de mogelijkheid de gegevens direct in te voeren en om te zetten in tekst- of e-maildocumenten. De geschreven tekst kan eenvoudig worden omgezet naar getypte tekst. Direct schrijven en schetsen is in Microsoft programma's zondermeer mogelijk. De ingevoerde bestanden kunnen volgens alle gangbare toepassingen bewerkt en verzonden worden.

De Mobile NoteTaker is uitermate geschikt voor beroepsgroepen, waarbij geschreven tekst en aantekeningen nog een belangrijke plaats innemen. Zoals secretaressewerk, journalistiek, makelaardij, advocatuur, ambtenarij, consultants en salesmanagers.
Daarnaast biedt de Mobile NoteTaker voordelen voor bijvoorbeeld studenten en iedereen die in de buitendienst werkt en direct moet rapporteren.
Tijdens een ingrijpend gesprek of consult aantekeningen maken en tegelijk oogcontact met de cliënt houden kan nu door de Mobile NoteTaker. Ook zorgverleners en therapeuten kunnen hierdoor de belemmerende laptop vermijden en toch na afloop van het gesprek hun notities snel en direct digitaal verwerken.

De Mobile NoteTaker is een product met onbegrensde mogelijkheden! Dat wordt gedemonstreerd op www.NoteTaker.nl




RealData Systems b.v.