Ingezonden persbericht


---Press release---

FOR IMMEDIATE RELEASE

TV programma Verhuisbericht krijgt virtueel vervolg

Media Republic lanceert interactief tijdschrift: www.verhuisbericht.nl

Amsterdam, 15 december 2005 - Media Republic lanceert in samenwerking met KPN, NUON en Huis & Hypotheek Verhuisbericht Magazine. Het digitale verhuismagazine op www.verhuisbericht.nl staat boordevol tips, tools en aantrekkelijke aanbiedingen om het vinden van een droomhuis en de verhuizing soepel te laten verlopen.

Verhuisbericht Magazine gaat verder waar het TV programma stopt. Consumenten vinden in het magazine praktische tips rondom hun zoektocht naar een huis en de verhuizing zelf.

Zo is het mogelijk de verhuizing stap voor stap te plannen met behulp van de persoonlijke online verhuisplanner, een aanstaande verhuizing kan gemakkelijk online worden doorgegeven aan KPN, TPG en NUON, en de bezoeker kan live chatten met een hypotheekadviseur van Huis & Hypotheek.

Verhuisbericht Magazine ziet er uit als een echt tijdschrift. De pagina's zijn met een klik van de muis eigenhandig om te slaan. Uiteraard kan er ook direct vanuit de inhoudsopgave naar een bepaald artikel geklikt worden. Zo bepalen bezoekers zelf hoe ze Verhuisbericht Magazine lezen.

--- Einde bericht ---

Over Media Republic (www.mediarepublic.com)

Media Republic ontwikkelt, realiseert en lanceert cross media concepten voor diverse mediabedrijven en adverteerders. De synergie van gecombineerde creativiteit en kennis van nieuwe kanalen en technologieën wordt gebruikt om - in samenwerking met globale en lokale partners - originele en unieke entertainment concepten te realiseren en te lanceren.

Media Republic werkt met een groep van meer dan 45 creatieve top talenten, met technische know how en een uitgebreid business netwerk. Media Republic is opgericht in Oktober 2002 and gevestigd in het centrum van Amsterdam.



Ingezonden persbericht