Ingezonden persbericht


MOBILEMONEY NEEMT SEVEN SENSES OVER

Leverancier van mobile en online entertainment breidt met overname productaanbod uit

Amsterdam, 21 december 2005 MobileMoney, een sterk groeiende internationale speler op het gebied van mobile en online entertainment, neemt Seven Senses B.V. over en breidt hiermee haar productaanbod uit.

Seven Senses is producent en exploitant van interactieve entertainment-informatie en direct marketing diensten. Haar diensten omvatten onder andere horoscopen, dating en SMS-applicaties. De klanten van Seven Senses zijn onder andere uitgeverijen, televisiestations en internet portals.

De producten en services die MobileMoney biedt, bestaan onder andere uit ringtones, games, wallpapers, M-cards, Emoticons en Winks voor MSN Messenger. Door de overname van Seven Senses breidt MobileMoney haar activiteiten uit met het zelfstandig produceren en exploiteren van diensten alsmede het aanbieden van IVR (interactief voice response) en SMS-platformen.

De overname van Seven Senses b.v. past goed in onze strategie om volledig geïntegreerde producten en diensten te bieden op het gebied van online en mobile entertainment. Met deze overname breiden we niet alleen ons productportfolio uit maar halen we ook waardevolle kennis en expertise in huis , aldus Frank Dros, CEO van MobileMoney.

Over MobileMoney

MobileMoney is een internationale speler, actief in 25 landen, op het gebied van mobile en online entertainment, waarbij zowel de techniek, de afhandeling van bestellingen als de vervaardiging en licenties van entertainmentproducten onder de activiteiten vallen. MobileMoney richt zich hierbij op Webmasters, Portals, Marketing professionals en Content Licensees. Zowel het aanbod, de distributie, als de betaling en de support worden door MobileMoney geregeld. Op deze manier stelt MobileMoney haar klanten in staat op eenvoudige manier extra omzet te genereren op het online en mobile platform. MobileMoney is onderdeel van Techno Design IP B.V. Nederland.

Ingezonden persbericht