Metaalunie

Nieuws
Persberichten

Metaalunie-workshops op ESEF 2006
21-12-2005

De Koninklijke Metaalunie organiseert op de ESEF 2006 diverse workshops. Op het programma staan onderwerpen als strategie, marketing, innovatie, samenwerking en toeleveren aan Duitse uitbesteders. In de workshops geven adviseurs van de Metaalunie, specialisten en ondernemers in een kort tijdsbestek praktische informatie waar ondernemers direct mee aan de slag kunnen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

De workshops worden georganiseerd op het ESEF-collectief van de Metaalunie. 45 Metaalunieleden maken deel uit van dit collectief. Ook zijn er veel Metaalunieleden die elders op de beursvloer exposeren. Naast de workshops organiseert de Metaalunie andere activiteiten op het collectief. Zo kunnen jonge ondernemers elke ochtend in de Metaaluniestand D108 een ondernemerstest doen. Deze test brengt de ondernemerskwaliteiten in beeld. Elke dag zijn op het collectief adviseurs van de Metaalunie aanwezig. Ondernemers kunnen bij hen terecht met alle mogelijke vragen over het ondernemerschap. Aan het eind van de dag wordt de workshopruimte een ondernemerssociëteit. Hier kunnen ondernemers napraten over de beursdag.
Donderdag 16 maart vindt op het collectief traditiegetrouw het Happy hour plaats. Vanaf 17.00 uur zijn exposanten en bezoekers van harte welkom.

Reageren: betting@metaalunie.nl