Ingezonden persbericht

21WORLD® ORGANISEERT MINI "LIVE8" IN De Kuip

Persconferentie op 21-12-2005 te Rotterdam

ZOETERMEER, 20051215 -- Op 8 februari 2006 organiseert 21WORLD® ("To-one-World") een mini "live8" festival met steun van Stadion Feijenoord N.V. in het Maasgebouw te Rotterdam. Op dit festival zullen 750 CEO's en directeuren van bedrijven en overheden een miniversie beleven van de grote 21WORLD®-festivals op 07-07-2007 op 7 verschillende continenten! Deze festivals worden georganiseerd om aandacht te vragen voor het beëindigen van zowel armoede- als welvaartsproblemen.


Tijdens het mini "live8" festival zullen diverse bekende en talentvolle Nederlandse muziekartiesten optreden en inspirerende sprekers hun visie op de wereld van vandaag geven. Daarmee vormt het de opmaat naar de zeven grote 21WORLD®-festivals op 07-07-2007 op 7 verschillende continenten, waaronder een festival in De Kuip. 21WORLD® wordt ondersteund door De Kuip, Roy Martina en Jurriaan Kamp (Ode) en vier sponsors (de Zakenpartner, Facility Point Groep, Berk Accountants te Rotterdam en DPA Supply Chain People te Amsterdam).

Persconferentie
Wij nodigen u graag uit voor de persconferentie op woensdag 21 december 2005 om 10.00 uur, Kantoor Facility Point Zoetermeer, Croesinckplein 24-26.
De heren Verhagen en Zweers zullen namens de organisatie een toelichting geven in aanwezigheid van Roy Martina. Tevens worden de namen van de optredende artiesten en centrale presentator ten behoeve van het muziekfestival op 8 februari 2006 bekend gemaakt. Ook zullen op basis van eigen onderzoek onder de 21 grootste hulporganisaties, de 7 beste van Nederland worden gepresenteerd!

21WORLD®
Mensen uit arme landen zijn niet alleen arm, maar hebben ook sterke punten. Anderzijds heeft de welvaart in de rijkere landen ook zwakke punten.
Harold Verhagen en Geert Jan Zweers, twee jonge ambitieuze Rotterdamse ondernemers, hebben de organisatie 21WORLD® ("To-one-World") opgericht. De doelstelling van deze organisatie, met een team van ongeveer 30 vrijwilligers, is om vanuit de talenten en unieke krachten die ieder mens bezit, arm of rijk, de armoede- en welvaartsproblemen aan te pakken, op weg naar één wereld.
Samen met maatschappelijk betrokken bedrijven, microkredietinstellingen en de beste goede doelenorganisaties willen wij informatie over hulp voor mensen toegankelijker maken zodat ze meer en betere keuzes kunnen maken. Transparantie is een voorwaarde.




21WORLD