Ingezonden persbericht


Betreft: perspresentatie tijdschrift 'Oud Alkmaar'

Geachte redactie, schrijvers en bestuursleden HVA,

Het 3 maandelijkse tijdschrift 'Oud Alkmaar'van de Historische Vereniging Alkmaar zal in de laatste week voor kerst bezorgd worden bij de leden. Het bevat een archeologisch artikel over een pottebakker op de Laat, een interview met de heer C. Neef en een uitgebreide boekbespreking over het boek 'Arbeidsmigratie in de 20e eeuw'. Traditiegetrouw ontvangen de leden aan het eind van het jaar een boek. Dit jaar tekent hiervoor J. Cox met 'De Heeren van Alkmaer, regeerders en regenten, vroetschap en raad.' Wij als bestuur van de HVA zijn er weer trots het mooie tijdschrift en boek bij de lezers op de mat te kunnen laten vallen. Daarom organiseert de HVA een

perspresentatie op woensdag 21 december van 17.00 tot 18.00 uur

De schrijvers van de artikelen in het tijdschrift, C. Neef, H. de Raad en M. ten Berge en R. van der Wilgen en R. Roedema en van het eindejaarsboek J. Cox evenals de leden van de redactie en het bestuur van de HVA zullen worden uitgenodigd en kunnen desgewenst een toelichting geven. Er ligt een presentexemplaar voor u gereed.

Wij hopen u te mogen begroeten in ons kantoor op de Oudegracht 245 en tevens met u een glas te mogen heffen op deze, wederom unieke, uitgaven.

Namens het bestuur
met vriendelijke groet,

A.V. Janssen, secretaris Historische Vereniging Alkmaar

info@historischeverenigingalkmaar.nl