Llink


747 Live


uitzending(en)

wo 21 december 2005 van 14:00 uur tot 15:45 uur op 747 AM

deze aflevering

John Dolivramento

Kaapverdiaan John Dolivramento komt langs in 747Live om over alle aspecten van zijn Kaapverdiaanse cultuur te komen praten.

Vaste rubrieken

Voor de laatste live-uitzending van het jaar komen enkele vaste gasten van 747Live samen langs. Filosofe Liesbeth Levy schuift even aan, huisbioloog Kees Moeliker kon loskomen van alle media-aandacht rondom de dominomus om een bezoekje te brengen aan Blits, en horti-culti reporter Gina Kranendonk is ook altijd wel in voor een gezellig eindejaars-babbel.

Shoppen met Mieke

Elke week struint shopaholic Mieke van der Linden winkeltjes af waar de gemiddelde Nederlander niet (vaak) komt. Zo kwam ze in een dierenwinkel waar de vleermuizen aan het plafond hangen, liet ze zich informeren over voodoo en kocht ze Afrikaanse gordijnen om er een kerst-tafelkleed van te maken. Waar zou onze shopaholic nu weer geweest zijn? Hoeveel geld heeft ze uitgegeven? En voldoen haar inkopen aan het praktisch idealisme van LliNK? Alle antwoorden op deze vragen hoort u in Shoppen met Mieke.

Kinderkoor

Deze keer in Blits geen rockband, geen singer/songwriter of a-capella damestrio, maar een echt Kaapverdiaans kinderkoor. Een hele bijzondere afsluiter van dit jaar, en natuurlijk bent u daarbij ook weer van harte uitgenodigd.