Gemeente Bernheze


Werkzaamheden Baron van den Bogaerdelaan gereed

Momenteel worden de laatste werkzaamheden verricht aan de brug en het wegdek van de Baron van den Bogaerdelaan in Heeswijk-Dinther.

De werkzaamheden hebben geresulteerd in een aantal verbeteringen. Als eerste een nieuwe brug over de Aa welke voldoet aan de hedendaags gestelde eisen. Ook is er een compleet nieuw wegdek opgebouwd tussen de kom van Heeswijk-Dinther en de brug. Het rioolstelsel is verbeterd door creëren van extra berging en het verplaatsen van de overstort. Ook op ecologisch vlak zijn er verbeteringen gerealiseerd. Zo is er onder de brug aan beide zijden een faunapassage aangelegd.

Op donderdag 22 december 2005 vind de officiële openingshandeling plaats. Op 23 december 2005 wordt de weg officieel opengesteld voor al het verkeer.

Door de verschillende werkzaamheden te combineren is het mogelijk geweest de uitvoering van het project binnen vier maanden te realiseren.

We zijn blij dat de voltooiing van het werk nadert. Hierdoor zal er op korte termijn een einde komen aan de overlast die de werkzaamheden met zich mee hebben gebracht.

Via deze weg willen wij iedereen bedanken voor het begrip tijdens de overlast gedurende de werkzaamheden.