Talpa Nederland


Laren, 15 december

10 sterren restaurant vanaf 22 december bij talpa

Donderdag 22 december is bij Talpa om 22.15 uur de eerste aflevering te zien van '10 Sterren Restaurant'. De tweede aflevering volgt twee dagen later, zaterdag 24 december om 20.30 uur.

Het 10 Sterren Restaurant is het leukste 'Charity Dinner' van Nederland! De inzet is een zo hoog mogelijke opbrengst voor het Rode Kruis, maar hoe hoog dat zal zijn is nog maar de vraag. Het restaurant wordt namelijk gerund door tien bekende Nederlanders, die totaal geen horeca ervaring hebben. Dat kan maar één ding betekenen: chaos!

Onder leiding van Cas Spijkers en in een race tegen de klok, moeten o.a. Patty Brard, Estelle Gullit, Winston Gerschtanowitz, Willibrord Frequin, Humberto Tan, Koert Jan de Bruyn, Fajah Lourens, Linda Wagenmakers, Lucia Rijker, Bridget Maasland en Emile Ratelband leren koken en bedienen. En alsof dat nog niet genoeg is moeten zij de honderd welgestelde gasten ook entertainen met zang, dans en wat zij ook maar kunnen bedenken! Gastheer en gastvrouw zijn Gordon en Caroline Tensen en zij hebben onder meer de leiding over een veiling waarin zeer bijzondere items onder de hamer liggen! Met kunst en vliegwerk zullen de BN'ers alles in het werk stellen om de gasten zoveel mogelijk geld uit de zak te kloppen voor het Rode Kruis.

Aflevering 1, donderdag 22 december 22.15 uur, Talpa Vandaag zien we hun eerste stapjes in de wereld van de horeca, op weg naar het grote diner. Hoe vergaat het hen in de keuken, hoe verloopt de samenwerking en hoe gaan zij om met de toenemende tijdsdruk en hoge verwachtingen? Krijgen ze hun zaakjes tijdig voor elkaar?

Aflevering 2, zaterdag 24 december 20.30 uur, Talpa In deze spectaculaire finale moeten de BN'ers in praktijk brengen wat zij eerder hebben geleerd. Aan het maken en serveren van het 5 gangen menu en het entertainen van de gasten, hebben zij hun handen vol. Drijven zij chef Cas Spijkers tot wanhoop en loopt alles in de soep, of wordt het een groot feest? Hoe dan ook: het zal een avond worden om nooit meer te vergeten!

Talpa TV maakt deel uit van Talpa Media Holding. De meest in het oog springende onderdelen van het bedrijf zijn, tot nu toe, de Nederlandse radiodivisie en het televisiestation Talpa. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek, voor de ontwikkeling van content - onder meer voor televisie - en voor cross media-activiteiten. Talpa kent nu twee takken, waarvan Talpa Media er een is. De andere is vermogensbeheerder Talpa Capital.
---