Ingezonden persbericht


persbericht

Hilversum, 16 december 2005

Biertje acteur olaf malmberg nieuw bij onm

De naam komt je misschien niet zo bekend voor, maar zijn gezicht ken je zeker. Hij is de meest bekende Oostenrijkse skileraar van Nederland, Olaf Malmberg is de skileraar uit de 'Biertje'-commercial. De acteur is vanaf 22 december van 19.30 uur tot 19.55 uur voor het eerst te zien bij Onderweg Naar Morgen als Mark van Veen, de accountant van Chris Vroman (Aram van de Rest).

Mark behartigt de financiële belangen van Estas, Chris' privékliniek die binnen de muren van het AZB gevestigd is. Chris kan het goed met hem vinden. Maar niet alleen Chris, ook zijn geldbeluste vrouw, Julia Branca (Yolanthe Cabau van Kasbergen) kan goed met hem opschieten. Zij ziet door de komst van Mark haar kans schoon om haar man flink wat geld afhandig te maken.

In augustus heeft BNN de voogdij genomen van Onderweg Naar Morgen. En al snel heeft de serie z'n plek gevonden bij BNN op Nederland 2 en scoort ONM goed met gemiddeld 850.000 kijkers per dag, met een record van 1.041.000 kijkers op maandag 12 december. ONM is elke werkdag te zien bij BNN om 19.25 uur op Nederland 2. De herhaling volgt elke werkdag om 17.30 uur ook op Nederland 2.



Ingezonden persbericht