Politie Zuid-Holland-Zuid

22/12 Hoeksche Waard

Dordrecht, 22-12-2005 o Persberichten District III

DRANK GESTOLEN
OUD-BEIJERLAND De politie heeft op woensdagmiddag 21 december een 51-jarige vrouw uit Rotterdam aangehouden op de Spuidijk in Oud-Beijerland. De vrouw had even daarvoor spullen gestolen in twee winkels op het Vierwiekenplein. De politie werd aangesproken door een medewerker van een supermarkt op het plein. Hij wees de verdachte aan. De vrouw bleek flessen drank, luchtjes en make-up te hebben gestolen. De verdachte bekende op het politiebureau. Ze heeft een nachtje in de cel doorgebracht. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

TEVEEL GEDRONKEN
OUD-BEIJERLAND De politie heeft in de nacht van donderdag 22 december een 31-jarige man uit Heinenoord aangehouden in de Laurens JZN Costerstraat in Oud-Beijerland. De politie voerde een routinecontrole uit. De man bleek teveel te hebben gedronken ( 385 ugl). Hij kreeg een rijverbod van 3 uur.

VUURWERKOVERLAST
OUD-BEIJERLAND Het vuurwerkteam van de Politie Zuid-Holland-Zuid heeft in de Hazelaarstraat repressief opgetreden tegen vuurwerkoverlast. Naar aanleiding van een anonieme tip nam het vuurwerkteam een kijkje in de straat. Twee jongens van 16 en 17 jaar uit Oud-Beijerland kregen een Halt-verwijzing voor het afsteken van vuurwerk. De politie houdt de vuurwerkoverlast scherp in de gaten tot aan oud en nieuw.

FRONTALE BOTSING DOOR GEEN VERLICHTING
HEINENOORD Op de Buitengorzendijk zijn op woensdag 21 december omstreeks 18.25 uur twee autos op elkaar gebotst. Een 76-jarige man uit Heinenoord reed op de dijk zonder verlichting. Hierdoor ontstond een frontale aanrijding met een 48-jarige man uit Oud-Beijerland. Hij kwam uit tegenovergestelde richting. De ambulance kwam ter plaatse en heeft de 48-jarige naar het ziekenhuis vervoerd met een lichte hoofdwond en een dikke enkel. De 76-jarige kwam er met de schrik vanaf. Er wordt proces-verbaal opgemaakt tegen de 76-jarige. Beide voertuigen werden weggesleept.