Politie Flevoland

Getuigenoproep na ongeval

Biddinghuizen, 22-12-2005 o Naar aanleiding van het ongeval met dodelijke afloop op de Biddingringweg is de politie op zoek naar getuigen. Met name naar degene die één van beide autos na het ongeval schampte, uitstapte en uiteindelijk weer verder reed zonder dat er gegevens konden worden genoteerd. Hij of zij wordt verzocht zich te melden bij politie Dronten. Dat kan aan het bureau of via 0900-8844.

Na de aanrijding op de Biddingringweg op zondagavond is een 57-jarige vrouw uit Tiel later in het ziekenhuis de Wezenlanden in Zwolle overleden. De aanrijding ontstond doordat een personenauto, vermoedelijk bestuurd door een 61-jarige vrouw uit Dronten, op de weghelft voor het tegemoetkomende verkeer terecht kwam. Daar botste deze frontaal op de auto waarin ook de vrouw uit Tiel zat.

De slachtoffers, die allen zeer ernstig letsel opliepen en waaraan de vrouw uit Tiel later overleed, zijn naar verschillende ziekenhuizen vervoerd, waaronder het UMC in Utrecht, het Sophiaziekenhuis in Zwolle en het St. Jansdal in Harderwijk. De vrouw is later vanuit Harderwijk overgebracht naar Zwolle waar ze alsnog overleed aan haar verwondingen. De politie heeft de aanrijding verder in onderzoek genomen.