Ingezonden persbericht


Persbericht

Nijmegen, 22 december 2005

Ariëns Vastgoed Onderhoud genomineerd voor Schildersprijs 2006

Nijmegen - Het Nijmeegse schildersbedrijf Ariëns Vastgoed Onderhoud (www.ariens.nl) is onlangs samen met dochteronderneming Seuren Glasservice (www.seuren.nl) genomineerd voor de prestigieuze Schildersprijs 2006. "Voorop gesteld dat dit een geweldige teamprestatie is, ben ik natuurlijk bijzonder trots op de nominatie", zegt Johans Ariëns, directeur en oprichter. "De criteria om genomineerd te worden zijn niet mals en meestal is er pittige concurrentie. Dit jaar haalde alleen ons bedrijf de nominatie, dus alleen dat is al een eer".

'Schildersbedrijf van het Jaar' is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan een schildersbedrijf dat het in de ogen van een stevige vakjury bijzonder goed doet. Gekeken wordt naar álle aspecten van de bedrijfsvoering. Dus niet alleen naar de kwaliteit van het schilderwerk, maar ook naar de manier waarop het schildersbedrijf met zijn klanten, zijn personeel en zijn financiën omgaat.

Johans Ariëns begon na zijn ondernemersopleiding in Boxtel in 1985 een bedrijf dat hij in de loop der tijd door autonome groei en overnames bracht tot waar het nu is: een vastgoedonderhoudsbedrijf met 43 schilders, 12 glaszetters en 13 houtrotrenovatiespecialisten. "Onze klanten zijn bijvoorbeeld woningcorporaties, zorgvoorzieningen en gemeenten in de regio Nijmegen", vertelt Ariëns met enige trots. "Onze ambitie is om het werkgebied de komende tijd verder uit te breiden." Daarvoor heeft Ariëns heel wat te bieden. "Naast een uitgebreid palet van schildersdiensten hebben we in ons bedrijf Seuren Glasservice ook een 24-uurs glasservice klaarstaan. Daarmee kunnen we overigens ook specialistische glasprojecten aan, zoals het vervangen van ruiten bij bouwmachines. Verder hebben we bijvoorbeeld ook een eigen spuiterij."

De bekendmaking van de winnaars (er zijn drie categorieën, Ariëns is genomineerd voor de categorie "multifunctionele onderhoudsbedrijven") is op 14 maart 2006. Voordat het zover is krijgt het bedrijf eerst een jurybezoek. "We zijn als enige genomineerd, maar dat wil niet automatisch zeggen dat we winnen. Het blijft dus nog even spannend", glimlacht Ariëns vol zelfvertrouwen. Meer informatie is te vinden op www.ariens.nl.