Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland * District IJsselstreek

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK

22 december 2005

Zutphen - Auto total loss

Een 18-jarige automobilist uit Eefde verloor door onbekende oorzaak de macht over het stuur in een haakse bocht van de Havenstraat en kwam tot stilstand tegen de vangrail. Het ongeval vond plaats op woensdag (21/12) rond 07.50 uur. De auto was total loss en werd weggesleept door een bergingsbedrijf.

Lochem - Fietsster ten val

Een 70-jarige automobiliste uit Barchem wilde op de Albert Hahnweg een wegopbreking passeren en kwam daarbij in botsing met 33-jarige fietsster uit Lochem die uit tegenovergestelde richting naderde. Het ongeval vond plaats op woensdag (21/12) rond 11.30 uur. De vrouw kwam te vallen waarbij haar kind uit het kinderzitje viel. Er was niet direct letsel zicht baar en de vrouw kreeg het advies om voor de zekerheid toch even naar de huisarts te gaan. Beide voertuigen raakten beschadigd.

Laren - Auto in greppel

Een 56-jarige automobilist uit Lochem viel vermoedelijk in slaap en belandde vervolgens via de linkerberm in de greppel alwaar hij nog een tiental meters doorreed. Het ongeval gebeurde op woensdag (21/12) rond 17.10 uur op de Rengersweg. De man kwam met de schrik vrij. De auto raakte licht beschadigd en werd door een sleepbedrijf uit de greppel getakeld.

Brummen - Automobiliste onwel

Een 54-jarige automobiliste uit Geesteren zette op woensdag (21/12) rond 18.00 uur haar auto aan de kant van de Bronkhorsterweg omdat ze zich onwel voelde. De ambulance kwam ter plaatse en de politie zorgde voor een tijdelijke afzetting zodat de vrouw rustig uit de auto gehaald kon worden. In het ziekenhuis bleek ze een hartinfarct te hebben gehad en zij is dan ook opgenomen.

EINDE BERICHTEN

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting: Anton de Ronde 055 - 548 60 52 ---- --