Politie Zeeland


---

Z-7613-2005. Getuigen gezocht .
De Zeeuwse politie onderzoekt de verkrachting van een 17-jarig meisje uit de gemeente Terneuzen, afgelopen woensdag, tussen 21.00 uur en 23.00 uur, ter hoogte van de brug van Sluiskil op het fietspad langs het Kanaal waar het meisje fietste. Het meisje werd door de man van haar fiets getrokken waarna zij in de berm van het fietspad door hem is verkracht.
De politie Zeeland is op zoek naar een man met het volgende signalement:
- Blanke man
- Ongeveer 1.75/1.80 meter lang
- dikke buik
- bruine ogen
- langwerpige bril
- ongeschoren baard/gezicht
- gedraaide/schuine tanden

- donkere jas van harde stof, waarschijnlijk katoen
- trui met kapuchon
- droeg kapuchon over zijn hoofd
- sprak netjes Nederlands, zonder dialect
- tussen 20 en 30 jaar oud
- De man verplaatste zich op een mountainbike ofwel een sportfiets

Politie Zeeland verzoekt iedereen die woensdag een man met dit signalement heeft gezien bij het fietspad van Terneuzen naar Sluiskil, het Sluizencomplex , het busstation en de westelijke zijde van het Kanaal of meer informatie over deze man kan verstrekken zich te melden bij de politie of te bellen naar 0900-8844.
De politie is in het bijzonder op zoek naar 2 fietsers cq. bromfietsers die zich tussen 21.30 en 22.00 uur op de brug Sluiskil, op het fietspad aan de westelijke zijde van het kanaal bevonden.
Mogelijk zijn eerder vrouwen door deze man lastig gevallen. Diegenen die dit nog niet gemeld hebben verzoekt de politie zich te melden: 0900-8844.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland