Talpa Nederland


Laren, 19 december

FINALE BIG BROTHER 2005 OP 22 DECEMBER BIJ TALPA

Aanstaande donderdag 22 december is vanaf 20.30 uur de spectaculaire live finale te zien van Big Brother 2005. Dan wordt bekend welke bewoner het huis verlaat met de hoofdprijs van minimaal 250.000 euro. Presentatie is zoals vertrouwd in handen van Bridget Maasland en Ruud de Wild.

De finale begint met nog vier bewoners in het huis: Ingrid, Joost, Lieske en Roel. In een zenuwslopende eindstrijd zet Big Brother de bewoners tot het laatste moment op het verkeerde been. De kijker bepaalt wie er als grote winnaar de studio in loopt, waar hij of zij overweldigend zal worden ontvangen door een uitgelaten 700-koppig publiek.

Big Brother Finale, donderdag 22 december 20.30 uur, Talpa

Talpa TV maakt deel uit van Talpa Media Holding. De meest in het oog springende onderdelen van het bedrijf zijn, tot nu toe, de Nederlandse radiodivisie en het televisiestation Talpa. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek, voor de ontwikkeling van content - onder meer voor televisie - en voor cross media-activiteiten. Talpa kent nu twee takken, waarvan Talpa Media er een is. De andere is vermogensbeheerder Talpa Capital.
---