Ingezonden persbericht


Persbericht

22 december 2005

fiNext: in ruim zes jaar van 0 naar 100 medewerkers

~uniek organisatiemodel bij dienstverlener resulteert in forse groei~

fiNext bereikte op 1 december een nieuwe mijlpaal in zijn jonge geschiedenis. Op die dag begon de honderdste nieuwe medewerker bij het bedrijf. fiNext ondersteunt met interim management- en consultancy-oplossingen de financiële functie van top-500 ondernemingen uit alle sectoren, waaronder banken en verzekeraars (ABN AMRO), telecommunicatie (KPN), transport & logistiek (KLM), industrie, farmacie, media (Sanoma) en detailhandel.

De bedrijfscultuur bij fiNext baseert zich op vrijheid en vertrouwen en tegelijkertijd het stimuleren van ondernemerskwaliteiten. De interimmanagers, consultants en recruiters van fiNext doen dit op een manier die opdrachtgevers aanspreekt. Ze ondernemen in de vorm van businessprojecten. Maximaal tien financiële professionals runnen samen een eigen micro-onderneming. Samen zijn ze verantwoordelijk voor alle aspecten van de onderneming maar steeds binnen de strategie van fiNext. De organisatie gaat de komende jaren verder op de ingeslagen weg.

De hands-on mentaliteit, de pragmatische instelling en de dagelijkse dienstverlening aan klanten van fiNext wordt zeer gewaardeerd binnen de sector , aldus Ton Janssen, mede-oprichter van fiNext. Hyperion, marktleider op het gebied van BPM-software, riep fiNext onlangs uit tot Regional Consulting Partner of the Year 2005. Wij kunnen klanten een toegevoegde waarde leveren en dit maakt fiNext tot een serieuze businesspartner voor financieel management én voor financiële specialisten.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over fiNext
fiNext ondersteunt met recruiting-, consultancy- en interim managementoplossingen de financiële functie van top-500 ondernemingen. De organisatie is in 1996 opgericht en heeft sindsdien een constante groei doorgemaakt in zowel omzet als winst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Ingrid van den Nieuwenhof van LEWIS Communicatie BV Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: ingridv@lewispr.com

Danielle Gruijs van fiNext
Tel: 015-2192848
E-mail: danielle.gruijs@finext.nl of

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com