Ingezonden persbericht


Persbericht

simPC intensiveert samenwerking met KPN
KPN biedt ADSL en simPC in gecombineerd abonnement

Amsterdam, 22 december 2005 ­ Secure Internet Machines (simPC) en KPN hebben vandaag een samenwerkingsovereenkomst gesloten. KPN gaat ADSL en simPC-diensten aanbieden in een voordelig gecombineerd abonnement. KPN en simPC werken tevens gezamenlijk aan voorlichting en promotie over internet en computers richting senioren, onder andere met demonstraties van de simPC in Primafoon-winkels.

KPN en simPC gaan samenwerken om de mogelijkheden van internet en computers beter toegankelijk te maken voor senioren: door de makkelijke en veilige simPC te combineren met betrouwbare ADSL van KPN. Hiertoe is vandaag een samenwerkingsovereenkomst getekend door Karin Valk, Algemeen Directeur KPN Internet en Rob Rooken, Directeur van simPC.

KPN gaat een nieuw soort ADSL+simPC abonnement aanbieden voor 29.95 per maand. Voor dit bedrag krijgt de klant een snelle KPN internetverbinding (1500/256 Kb/s), complete beveiliging (virus, adware, spyware, popups, firewall), automatisch onderhoud van alle software en beveiliging van de simPC, een kant en klaar e-mail postvak met spamfilter, beveiligde bestandsopslag (1GB), dagelijkse reservekopieën en een inruilgarantie: mocht er tijdens het abonnement iets misgaan met de simPC dan krijgt de klant zonder omhaal een nieuwe simPC. Het abonnement is de eerste maand gratis, heeft geen aansluitkosten en de klant krijgt tevens een gratis modem. Optioneel zorgt simPC voor complete installatie.

Karin Valk over de samenwerking: "Wij willen samen met simPC een nieuw product bieden voor senioren, een belangrijke doelgroep voor KPN. We hebben de simPC goed getest en het is een zeer makkelijke, veilige en onderhoudsvrije computer. Door de komst van de simPC zijn de voordelen en het plezier van internet nu voor iedereen bereikbaar."

SimPC gaat klanten voortaan ook ADSL van KPN aanbieden. Rob Rooken: "Keer op keer wordt ADSL van KPN goed getest. We bieden onze klanten graag de betrouwbaarheid en service van KPN".

De simPC met combinatie-abonnement is verkrijgbaar via simPC (0800 0234 953, www.simpc.nl) en via alle verkoopadressen van simPC, momenteel 90 winkels in Nederland. Binnenkort zal de simPC ook in de Primafoon verkrijgbaar zijn.

KPN en simPC werken verder samen aan directe en lokale voorlichting over computers en internet aan senioren. Hiertoe wordt al samengewerkt met 50PlusNet.nl, een initiatief van NIGZ en Seniorweb.

Over simPC
De simPC is een makkelijke, veilige en onderhoudsvrije computer met alle veelgebruikte functies, zoals surfen, e-mailen, chatten, internetbankieren, tekstverwerken en een digitaal foto-album. De simPC werkt met een abonnement voor onderhoud, opslag, backup, beveiliging en een inruilgarantie. De simPC is een product van Secure Internet Machines (SIM) BV, gevestigd te Amsterdam. SIM is opgericht in 2004 en wordt geleid door Stefan Hoevenaar en Rob Rooken.

======

Verdere informatie over simPC is te vinden op www.simpc.nl

Perscontact:
Secure Internet Machines (SIM) BV
Stefan Hoevenaar
020 4222 364 / 06 5050 6952
Stefan@nl.simpc.com

Oosterdokskade 5 - 806 pers@nl.simpc.com
1011 AD Amsterdam www.simpc.nl

Postbus 11300 t +31 20 422 2364
1001 GH Amsterdam f +31 20 422 3370


---- --