Ingezonden persbericht


Europcar's SterVerhuur start met verhuur van personenwagens

Verhuurmaatschappij SterVerhuur neemt met ingang van 1 januari 2006 alle activiteiten rond het vervangend vervoer van Astrum Automotive over. Dit betekent dat de personenwagenactiviteiten aan het productportfolio van Sterverhuur worden toegevoegd. SterVerhuur, op 1 mei 2005 overgenomen door Europcar, zet hiermee de expansielijn van het internationale autoverhuurbedrijf voort.

SterVerhuur biedt de vervoerder veel flexibiliteit op het gebied van personen- en goederenvervoer, klein en groot transport met open of gesloten laadbakken en met koelvrieswagens. Met de overname van het vervangend vervoer van Astrum Automotive, breidt SterVerhuur sterk uit. De verhuur van Mercedes-Benz personenwagens begint in 2006 in zeven plaatsen. De Sterverhuur-vestigingen in Apeldoorn, Emmen, Groningen, Nijmegen, Veendam en Zwolle worden voor deze nieuwe activiteiten ingezet. Bovendien kan men in Zutphen in het nieuwe jaar gebruikmaken van de dienstverlening van SterVerhuur.

Astrum Automotive is de holdingmaatschappij van Wensink Automobielbedrijven BV, Wensink Friesland BV, Van Diest Automobielbedrijven BV en Autoster BV. Met 22 vestigingen biedt Astrum Automotive werkgelegenheid aan ruim 650 medewerkers. De primaire focus is gericht op de vijf DaimlerChrysler merken: Mercedes-Benz, smart, Chrysler, Jeep en Dodge. De dienstverlening van SterVerhuur leent zich daarom uitstekend voor het aanbieden van het vervangend vervoer.

Sinds de overname op 1 mei jongstleden, opende SterVerhuur al een aantal nieuwe vestigingen en werd het productportfolio verbreed. In 2006 trekt de organisatie deze lijn naar verwachting door om de klant optimaal van alle schaalvoordelen te laten profiteren.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht