Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Onderzoek naar instellen commissie van schuldeisers Van der Hoop Bankiers N.V.

Faillissement Van der Hoop Bankiers N.V.

AMSTERDAM, 22 december 2005 - Naar aanleiding van het faillissement van Van der Hoop Bankiers N.V. gaat een aantal cliënten van Loyens & Loeff N.V. de mogelijkheden onderzoeken tot het instellen van een formele of informele commissie van schuldeisers.

Een commissie van schuldeisers behartigt, kort gezegd, de belangen van de schuldeisers in een faillissement. Een commissie van schuldeisers kan als gesprekspartner voor de curatoren fungeren en de curatoren met advies bijstaan. De commissie van schuldeisers kan een bijdrage leveren aan een efficiënte afwikkeling van het faillissement.

De schuldeisers die worden bijgestaan door Loyens & Loeff N.V. wensen in dit kader in contact te komen met andere schuldeisers.

Geïnteresseerden kunnen zich voor nadere informatie wenden tot Loyens & Loeff N.V. te Amsterdam, (020) 578 57 85 of info@loyensloeff.com).

Over Loyens & Loeff N.V.

Loyens & Loeff N.V. is een onafhankelijke juridische dienstverlener, gespecialiseerd in fiscaal, corporate en financieel advies aan ondernemingen en overheden. De intensieve samenwerking van advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt Loyens & Loeff uniek in zijn thuismarkt de Benelux. In de Europese Unie en internationaal is Loyens & Loeff een gerenommeerd adviseur voor belastingen, ondernemingsrecht, financiële en kapitaalmarkten, cross-border financiering, vastgoed, de energiesector, Europees en bestuursrecht, BTW en arbeidsrecht. Voor internationale adviesvragen onderhoudt Loyens & Loeff nauwe relaties met toonaangevende advocatenkantoren en belastingadviseurs in Europa, de Verenigde Staten en het Verre Oosten. Loyens & Loeff heeft wereldwijd ruim 1.300 medewerkers, waaronder ruim 700 juridische experts in zeven Benelux-kantoren en tien vestigingen in de belangrijkste internationale financiële centra. Meer informatie: www.loyensloeff.com.



Ingezonden persbericht