Politie Zeeland


---

W-7614-2005 Zakkenroller actief
Van een 76-jarige vrouw uit Middelburg is vanmiddag haar portemonnee weggenomen uit haar handtas.
De vrouw was aan het winkelen in Middelburg toen zij tot de ontdekking kwam dat haar portemonnee weg was. In haar portemonnee zat haar pinpas waar later enkele honderden euro's mee zijn opgenomen bij een pinautomaat.

O-7615-2005 Aanrijding met letsel
In Kapelle, op de N289, heeft vanmiddag rond 14.19 uur een aanrijding plaatsgevonden waarbij een van de betrokkenen, een 63-jarige vrouw uit de gemeente Goes, mogelijk nekletsel heeft opgelopen.
De vrouw gaf op het kruispunt met de Nieuwe Vierwegen geen voorrang aan een personenauto die bestuurd werd door een 33-jarige vrouw uit Krabbendijke. Hierdoor ontstond de aanrijding. Tengevolge hiervan werd de 63-jarige vrouw overgebracht naar het ziekenhuis. Vermoedelijk heeft zij nekletsel opgelopen. De auto's van de dames zijn weggesleept door een takelbedrijf.

O-7616-2005 Bijna-aanrijding wordt handgemeen
In de Marconistraat in Goes reed vanmiddag tussen 15.00 en 16.00 uur een personenauto die bestuurd werd door een 52-jarige man uit Yerseke.
De man wilde de Braillestraat inrijden en op de kruising met voornoemde straat reed hij om de verhoging in de weg heen. (Zoals men over een rotonde heenrijdt) Een 30-jarige vrouw uit de gemeente Borsele reed wel meteen linksaf de Braillestraat in. Hierdoor ontstond bijna een aanrijding toen de man terugdraaide met zijn auto. De man uit Yerseke (en een 46-jarige vrouw uit dezelfde gemeente) wilden verhaal halen bij de Borselse en een woordenwisseling, over het feit of er nu wel of geen rotonde was in de Marconistraat, werd zo een handgemeen tussen beide vrouwen. De "dames" vlogen elkaar in de haren en er werd behoorlijk gescholden. Uiteindelijk is de meppartij gesmoord en zijn beide dames hunsweegs gegaan. In een winkel in de omgeving van de Marconistraat troffen zij elkaar echter weer en ging de scheldpartij gewoon weer verder. Beide partijen zijn uit elkaar gegaan en allebei de betrokkenen hebben aangifte gedaan bij de politie.

O-7617-2005 Aanrijding
Omstreeks 17.30 uur vanmiddag heeft op de Oostmolenweg in Kloetinge een aanrijding plaatsgevonden.
Op de kruising met de Viaductweg verleende een 42-jarige vrouw uit de gemeente Goes geen voorrang aan een 34-jarige vrouw uit Bergen op Zoom in haar personenauto. Hierdoor ontstond tussen beide voertuigen een aanrijding waarbij alleen materiele schade ontstond.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.